• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Važno, važnije, najvažnije...

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
he, he... kako god, mozda sam ja poseban, ali sumnjam, no ja sve sta radim biljezim, mobitelom, aparatom, kako god, ali volim svoju pricu potkrijepiti slikom, mislim da ti ima smisla! osim kakanje, he, he, he.... :)

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
ma nisi ti ništ poseban..evo sad kad se bude nešto radilo sa traktorom ili na njemu obavezno slikam:Dpa da imam čime potkrijepiti priču..:icon_pidu:

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Imam neki sat koji je za pritisak zraka pa me zanima da li bi on mogao pokazivat pritisak ulja?

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Jest manometar i to iz Fapa sa dvije kazaljke,to jest jedna je mjerila pritisak zraka u sistemu a druga kolko se jako stisnu kočnice :icon_e_biggrin:

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,411
I pitanje dali mjeri točno. Meni na 539 je pokazivao 0 kad je bio motor vruć, a sa novim pokazuje 1...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Takav sat s dvije kazaljke bi isključivo trebao biti za zračnu instalaciju, a ne za pritisak ulja.

I sam tražim takav sat, no neznam dal se takvi više proizvode.

Najnoviji postovi

Na vrh