• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,016
Ja imam kolege na poslu koji možda i 2 place tak zasluze.. nisu oni ni tak bedasti

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,911
Ulazi čovjek u apoteku:

- molim vas jedan kurton.
- gospodine, kako ste nekulturni. Ima i lepših načina da se to traži.
On izađe, skine hlače pa se vrati.
- molim vas radno odijelo za gospodina...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,911
Krenule svekrve na izlet, pun ih je bus.
Tam negde poslje Tuzle sleti autobus i sve izginuše na licu mjesta.
Kroz koji dan sahrana.
Sastale se sve snahe, a samo jedna zapomaže i plače.
Prilazi joj jedna i pita ju.
- kaj je sa tobom, zašt toliko plačeš, pa i moja svekrva je poginula?
Plačljivica joj od odgovara.
- moooojaaaaa jeeee zaaaakaaasniiiilaaaa naaaa auuuutobuuuuus.....

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,811
Hmmmm,,, i baš kod Tuzle,, tu kod mene,,, a znalise odakle su bile svekrve,,, da nisu iz Međimurja ,, da ona snajka što je najviše kukala,, , da nije ona iz Londona,,zna se i zašto,, stara baba obilazi svjetske destinacije avionima,, a ne busom,,:ppozdrav:

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,283
Mladić stane zgodnoj autostoperici. Nakon nekoliko kilometara iznenada se zaustavi na osamljenom mjestu, rekavši da s motorom nešto nije u redu. Izađe iz auta, malo pročačka ispod haube pa kaže:
– Ne razumijem što se dogodilo, kao da se benzin odjednom pretvorio u vodu! Što ćemo sada?
Djevojka mirno odgovori:
– Sada ćete se vratiti u kola, pokušat ćete me poljubiti, ja ću vam udariti dva šamara i voda će se odjednom pretvoriti u benzin.

• Haha
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh