Cuj, ovaj MF radi bez ikakve greske, jedino je njihovom krivicom razbijeno ono malo staklo iza sjedala, no to nije nista strasno...
Svjesno je kupio traktor koji je u servisu bio demo, i kojeg su samo uposlenici tamo vozili. Znao je da je traktor izganjan, ali je cijena takva kakva je...
Ima jedna zanimljivost kod kupovine polovnih traktora: Kolega isao u Austriju traziti kakav Deutz od 120Ks da ga kupi, jer mu je zetora bilo preko glave. Dodje kod dilera i puno dvoriste raznih traktora. Najbolje je bilo ovo: Za koji god je traktor pitao sto je radio prijasnji vlasnik, odgovor je uvijek bio isti, Vukao je prikolice u luci, prikljucka nije ni vidio... Moz mislit!
Po meni demonstracija sile nema bas nikakav efekt na kupovinu traktora, kad bih ga ja kupovao... Npr, nikada ne bih kocio vario rucicom, jer imam kocnice koje rade zadovoljavajuce. Nikada ne bih sa jaguarom "vrsio" sikaru, jer on za to nije napravljen... To mi jednostavno nema smisla, jer ako se claas jaguar nije dokazao, onda stvarno neznam tko je...
Ima na youtube-u i clip kako je jaguar u 12 sati povrsio 2058 tona travne silaze. Vrsenje sikare naspram ove silaze mi ne znaci apsolutno nista...