U to nema ni najmanje sumnje.... Iskustva fala Bogu imam i preveč...
Ima kod mene u susjednom selu jedan 2011 s bijelim volanomA imal je ZJ nekad 25-taka neprežaljenog, sa bijelim kolom upravljača
Nije kod tebe već u susjednom seluIma kod mene u susjednom selu jedan 2011 s bijelim volanom
U mome kraju,pa nije u dalmacijiNije kod tebe već
Našem je na pločici pisalo 2011, a limarija i natpis na njoj 2511.Ima kod mene u susjednom selu jedan 2011 s bijelim volanom
Može se, ali to veselje košta cca 100 eura plus posel doma da se blok pripremi za takav zahvat.U to nema ni najmanje sumnje.
Nego, jel bi ga se imalo smisla razbušiti na fi 100/102?
Pašu li takvi klipovi umjesto fi 95?
Auspuh dole ima, toga se sjećam."Moj" još valjda ima i originalne žmigavce i lampe...i auspuh dolje.
Samo su ga unakazili "doradama" njegovog ćaće... Treba ga vratiti u prvobitno stanje.
Imam njegve prednje blatobraneAuspuh dole ima, toga se sjećam.
Za žmigavce i lampe neznam ali znam gde bi prednji na blatobranima bili u solidnom stanju, a ako se ne varam i jedan zadnji je tam.
Zaboga, pa to je najveća vrijednost na njemuNi bijelog volana više nema kolko ja pamtim.
Šuti, dobro je dok gledam Zetore.
Od kad je Zeks s dvora otišel celi tvoj vozni park je pun nekih izroda. Da se Zeks vrati situacija bi se počela popravljati, a da si RAKETU na dvor dopeljaš mogel bi napokon s jednim od njih na meki putŠuti, dobro je dok gledam Zetore.
Zabrini se kad počnem gledati IMT-e. Bez brige...neće se dogoditi 🤭 🤣