• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Najbolji. ;) Kak bi rekli, istrijebiti, zatrti sjeme. Jedan lovac mi je posprdno odgovorio, kad je krdo probilo pastira i pojelo kukuruzu, divlje svinje moraju jesti! Jest će one meni.:)

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Sirova guma prije vulkanizcije djeluje ko plastelin. Na temperaturi postane gumena.

Kad su tek počele traktorske šprice, prijatelju je pukla gumena membrana a onda je trebalo potegnuti u Sloveniju po drugu.

Kalup smo istokarili popodne na poslu-dvodjelni sa jakokom oprugom koja ga zatvara i drži napetog ko u preši .Sve sa onim rupicama kroz koje izlazi višak materijala i koje na novoj gumi proizvode gumene pipce .Lokalni vulkanizer ,več pred penzijom ,donirao je komad sirove gume prilično oduševljen kaj se neko još oće sa tim igrati.
Imali smo nekakav recept temperatura/vrijeme/debljina u mm , i nakon pečenja to se stvarno pretvorilo u gumu.

Trajala je neusporedivo duže od orginalne.

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ne kužim te Amiše. Oni bi bili jeb* i pošteni. Imaju neke svoje brije a opet koriste modernu tehnologiju. Jel koristiš strojeve koji imaju motorni pogon ili ne…

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Gledam ovog lika na yt. Vjerojatno najbolji komičar današnjice. Ovdje baš priča o Amišima…

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Novi traktor? 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Mislim da je ta namjena slabo zaživjela.
Pokušali su oni nekaj ali glomazno je to, oni malecki Zetorčići da, a li ovo baš i ne.

Nego @ZJ počel si nekak u zadnje vreme te Zekse ogledavati, ni vrag da te svrbi pa bi htel jednog na dvoru imati :unsure:

Najnoviji postovi

Na vrh