• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
Upravo to sam htio napisati, bespotrebno forsiranje i uništavanje traktora, kome se on želio dokazati vjerojatno ni sam ne zna.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Da, ne štima. Pokušao sam prijeneti jedan dobar skeč, ali ne ide.:mad:
Tako da samo ja znam da je dobar.:hahah:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Gledao neki dan, za plakati. Vidim krave imaju markice, znači veterinari dolaze i on sam kaže da dolaze. Nije mi jasno da nitko nije reagirao prije???

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Jebemu.. Gnoj do plafona i nikom ništ.
A mi smo čistili odma kak je ko išel polek štale i videl da treba..
Krave su bile čiste, site i napojene i onda ovakav nečovjek dobiva isti ili veći poticaj 🤦
Sramota za sve koji su znali, i dobro da se bar poslje ove emisije nekaj konkretno poduzelo

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Veterinari vise uopce nisu zainteresirani za domace zivotinje, cast izuzetcima. Njima su bitni samo cucki i macki i u tome imaju dobru zaradu, a cist i uredan posel naspram stale sa kravama i svinjama. Sa izumiranjem stocarstva izumrli su i veterinari koji su se u blago razumjeli i imali volje baviti se s tim.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,763
Kod mene veterinar veli da su kak u hotelu A kateogrije. Cisto, ima sve kaj treba i onda.mi uzmu poticaj jer se neka budal tak u administraciji sjetila... a ovaj dobiva za to poticaj...ah...bolje ne komentirat nista...

• Like
Reactions: H&S

Najnoviji postovi

Na vrh