• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Upravo to sam htio napisati, bespotrebno forsiranje i uništavanje traktora, kome se on želio dokazati vjerojatno ni sam ne zna.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Da, ne štima. Pokušao sam prijeneti jedan dobar skeč, ali ne ide.:mad:
Tako da samo ja znam da je dobar.:hahah:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
Gledao neki dan, za plakati. Vidim krave imaju markice, znači veterinari dolaze i on sam kaže da dolaze. Nije mi jasno da nitko nije reagirao prije???

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Jebemu.. Gnoj do plafona i nikom ništ.
A mi smo čistili odma kak je ko išel polek štale i videl da treba..
Krave su bile čiste, site i napojene i onda ovakav nečovjek dobiva isti ili veći poticaj 🤦
Sramota za sve koji su znali, i dobro da se bar poslje ove emisije nekaj konkretno poduzelo

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
Bilo bi dobro da se te "veterinare" malo pozove na odgovornost. Očito da dok ne dođe u medije, ništa se ne poduzima.

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Veterinari vise uopce nisu zainteresirani za domace zivotinje, cast izuzetcima. Njima su bitni samo cucki i macki i u tome imaju dobru zaradu, a cist i uredan posel naspram stale sa kravama i svinjama. Sa izumiranjem stocarstva izumrli su i veterinari koji su se u blago razumjeli i imali volje baviti se s tim.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,774
Kod mene veterinar veli da su kak u hotelu A kateogrije. Cisto, ima sve kaj treba i onda.mi uzmu poticaj jer se neka budal tak u administraciji sjetila... a ovaj dobiva za to poticaj...ah...bolje ne komentirat nista...

• Like
Reactions: H&S
Na vrh