• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

oliver

Član
Tu od
5 Sij 2014
Poruka
406
to ja doživit neću,,i sada mi se plače kada ovako nešto vidim,,gdje samo nađe video da nas ovako lagano ubijaš...odo se napit
 

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
128
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=HcNoxFPBHiU[/YT]

život bi bio dosadan bez rusa :icon_pray:
 

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,416
Tak i sad ova prica dok je bila s ovim eurojackpotom, reko ja da sam ga dobil samo bi sleperi stizali s taktorom i novim prikljuccima, a veli meni majka, pa ti si lud, pa vise nebi moral nikaj raditi nikad, a ja joj velim: a jbg kad mi je to gust..

Hahaha, to sam baš i ja rekao! Samo kako ću ga dobiti, kada i ne igram igre na sreću. :drink:
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Ljudi, kao prvo morate znati da je Poljska iskoristila maximalno sve europske fondove čak da im je europa postavila zabranu i nije dala više za razliku od nas koji nismo iskoristili svega par posto!!!
Eto od tuda tolika nova mehnizacija i traktori i od ulaska poljske u eu se ja strašno izgradilo i moderniziralo i na tome im svaka čast, a kako će se svi krediti vratiti to oni znaju najbolje i valjda im se isplati, veliki su to novci, ali i velike subvencije i velika eu pomoć!
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
slazem se,ali ako malo bolje pogledas,ipak je tamo stari ursus i zetor jos uvijek zakon,hrpetina prastarih traktora radi i zaraduje,vise se investira u kvalitetne prikljucke,nego u traktore,isto tako i u repromaterijal (i njegovu kolicinu), navodnjavanje i slicno. tamo je ipak drugaciji mentalitet,i zato su u boljoj poziciji od nas.
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Slažem se i ja. Pa njima je stari Ursus ko i nama IMT i koji god još može ići taj se bude još uvijek i naradio! Nisu svi pokupovali odmah nove traktore, tu se slažem. I tamo ima onih malo "jačih" koji su večinom pokupovali i nove traktore.

Ako pogledaš sve su to manje više domaći proizvođači priključaka i poljo mašina, dok svojeg proizvođača traktora nisu imali, tek sad unazad koju godinu je Ursus izašao sa novim modelima isto kao i FARMTRAC koji je sad tamo hit na tržištu i masovno se kupuje tamo! Naravno, sve se to pokrenulo iz fondova EU jer su očito njihovi političar iznali to pametno iskoristiti i dati seljačkom narodu da krene napred!
 

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
ovo vrijedi pogledati
i
vrijedi vise od svih traktorista na forumu :icon_anal: :icon_anal: :icon_fU: :icon_fU:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=c9FS1bxaGTg#t=92[/YT]
 

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,144
Zašto čisti poljski put,nije mi jasno?
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=iFbtAEsa7G0[/YT]
 

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,140
Valjda se igra malo s traktorom i utovarivacom, tak sam i ja sad jedan dan sigurno sat, sat i pol se vozil i radil gluposti po snijegu s traktorom.. :(rofl):
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
a vidim da se i masovno kupuje mehanizacija Unia,oni cijene i kupuju domace,a mi nismo sposobni proizvesti ni plug preokretac,koji u svijetu postoji vec vise od 50 godina...
 

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
sta se tice pluga okretaca radi se u hrvatskoj prodaje se pod njemackim imenom !

zivili !!!!!!!!!
 

Najnoviji postovi

Na vrh