vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
nije se on odšerafil nego je nosač ispod njega istrunul ..
Kolko komada trebaš?Jel ima neka trgovina da drzi vijke sitnog navoja?
Treba mi M14x50x1.5 od toga 35 mm narezano.
Netreba tu nikakvog ljepila. TREBA
Samo kupi nove vijke 8.8 (jeftinije ti bu),a čisto dosta.NISU DOSTA, VIDI ISPOD
Namaži svaki šaraf na početku navoja tovatnom grafitnom (crnom) mašću,stavi običnu pa špreng šajbicu i muški stegni i nikad više nebuš moral dirat to.PRVO SE BUDE RASKOLILA OPRUŽNA PLOČICA...
Tu je 4 vijka,pa ti da drže 500kg,a cijela kabina nema ni 250kg.OVO TI JE NEW HOLLAND A NE JE*ENI ZETOR. NA TOME VISI REZERVOAR,TEŠKA KABINA I STEPENICE ZA ULAZ U KABINU. KOJE POVREMENO UDARE PO NEČEMU...
A ta 4 vijka mogu jako puno podnijet tereta. MOGU, ALI NE DOK IH TAKO POPREČNO PRITISNE CCA 700 KG a nema nikakav precizionštift koji bi onemogučio micanje.
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
Provjeri da vijak ne dođe do kraja rupe pa nosač ostane slabo stegnut......Prilikom skidanja jedan je puknio pa racunam da su i ostali naceti posto se kabina na njima ljuljala......
Šteta kaj nisam stigel ujutro prekopati skladište, ali sad kaj je tu je.Naruceno danas, stize sutra.
Kaj je s glavom frende...???Nisu 20 kad traktor nema ni 10 godina.
Pukle su opružne pločice.
Ne pratim baš forum u zadnje vrijeme, no čudi me da još uvijek niste Oficira izbacili s ovog "mehaničkog" dijela foruma.
Koliko vidim, još uvijek lupa iste gluposti u večini tema kao i prije pola godine.... :icon_rofl:
Bez uvrede. Ali nisi ti za to...
Pusti Abartha, ZJ, Muhu, Puknutog, Savorisa ( ima Vas još, da ne nabrajam handshake) čije postove je korisno pročitati.
Kaj je s glavom frende...???
Ako si čital kaj sam napisal,prvo obična onda špreng podloška i kam bi se rascijepila???
Ako si videl,a vjerojatno nisi kad bubaš o trganju i teretu kabine,koja je koliko kila???
Nosač je napravljen da amortizira dio trzaja i trešnje,nešto kao opruga,federplata...
Još jednom se zbroji kolko je teška ta kabina i koliko kila pritisak ima na ta 4 šarafa,a koliko na drugi i ostale nosaće??
NH sigurno nije brzveze stavio tako i sa 8.8 vijcima bezveze,kao ni zetor kad negdje ima 8.8 ili slabije,mekše vijke.
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk