• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Alkohol ne pijem, a lokalna uprava je demontirala hidrant iz njima znanih razloga, tako da mi ipak ostaje minivash da nabavim. Ali dobra ideja (y), meni je dimer zakon za sve takve radove. Nekako volim da su strojevi čisti i podmazani. Teško smo došli do toga i moram paziti na to kaj imam. Nekom je to hrpa željeza ali ja ne volim kad mi je nekaj u blatu ili na otvorenom.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
jocc, jebiga sad, pišeš da alkohol ne piješ, to ti je loša anti propaganda, a kaj onda z tvojim dijelom ne popijenog vina? Automatski to mora popiti netko treči, a on ima i svoj dio i tak si ti direktno kriv kaj on malo po malo prekomjerno troši i postaje alkoholičar. Vidiš da je štetno ne piti a puno delati :).

OK normalno mora biti poslije rada sve te dragocjene strojeve čistiti, podmazivati, održavati.
To je jedini ispravan način da budu dugovječni, uvijek spremni i tada su oni "tvoje ogledalo i tvoja slika uspjeha".
Minivaši su jako korisni, ali onda moraš uzeti robusan minivaš s plamenikom na naftu, sa min 100 bara pritiska vode, sa cca 10 m šlaufa za mlaznicu, a trebaš i bar dvije vrste mlaznica, jedna kao roto, pa druga kutna...

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
@plus Iz mojeg dijela radimo rakiju :cool:, jako puno sam smanjio trsje a i prodao sam grožđe. Imam vino tek toliko da nebum zagorec bez vina 😂 , sutra još probam ovog svojeg , možda se predomisli pa završim sezonu iako sumnjam.
@NEWHOLLAND ovo bi bil pun pogodak ali nažalost financije ne budu podržale to

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
jocc, ovi su prethodno predloženi minivaši profesionalno ozbiljni, zato prijedlog ima i moju punu podršku - osvrnuo si se da su skupi, ali koliko para toliko muzike. Bez uvrede molim.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Pitaj...nije na toplu vodu pa bi trebao biti barem upola jeftiniji od velikog brata.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
@plus Ma kakva uvreda, ja bi najrađe odmah otišel po njega, to je stroj kakvog si želim jednom

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Dopustite svi napomenu, za njegovih puno strojeva jako je poželjna vrela voda iz minivaša.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Moj 5.52 12 godina star jedino kaj sam mjenjal kondenzator motora.Radi ko i prvog dana, kad perem prikolicu za gnoj pere po 4 - 4.5 sata uz koju sitnu stanku.Ima hlađenje motora vodom.

20201105_105848.jpg 20201105_105853.jpg

Zadnje vrijeme se mali odmara jer sam si nabavil malo večeg sa toplom vodom. 20200916_185203.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
Ne razumem se, al planiram uzeti jedan, (za pranje traktora i auta).
Black n decker - cca 489kn.... pw1400TD
Miselin manji 539kn, mpx 120, 230v
Miselin veci cca 749kn.

Kontam da cu ovaj po 750kn kupiti, pa javljam utiske.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ipak je ovaj moj izgorio i moram ovih dana nekakvog kupiti. Gledam svašta ali vjerojatno neki karcher bude.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Sve kaj nije ko ovaj moj 5.52, znači hlađenje vodom i alu pumpa(ili mesing nisam siguran) ti je kratkog vijeka odnosno zdrži garanciju a dalje ????, ako dosta pereš. Uglavnom ovi do 1500kn imaju plastične pumpe i to je tak za pranje ne duže od 15min u komadu.

• Like
Reactions: Nai

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Točno je to, ali je alu bolje od plastike. Mesing počinje sa cijenom od 4000kn na dalje.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Danas sam sasvim neočekivano kupio kärcher K7 i za jedno korištenje zadovoljan sam. Ne mogu ga usporediti s ničim jer sam do sad uvijek imao ove slabije i jeftinije ali ovaj za sad obećava.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
@Kupljenec ima dobar pritisak, odmah me je noć ulovila ali se nisam dao, ko malo dijete sam se igral s njim.
@martinv1 ima tipke za podešavanje ali nisam siguran kak to radi

Najnoviji postovi

Na vrh