Ma nije, kad gledaš svog deckera si platio 2000 kn i imao si ga 5 godina, Karchera K7 platiš na akciji 3000 kn i imaš ga barem 10 godina i tu si već uštedio....Auuu, mnogo mi je to novaca...
Pumpa širom i vidjeti u kakvom stanju su klipiči i ventiliči.Evo, nakon 6.5 godina poslušnosti i pranja tko zna koliko plugova i tanjurača, otkazao je poslušnost.
Nema pritiska, pumpa se ubrzano vrti, ali pritisak je slab.
Ima li tko ideju što prvo provjeriti?
View attachment 39374
od tih starijih, ja bi birao 755Valjaju li išta oni stari Karcher aparati tipa 570, 580?
Vidim na nekim slikama da su proizvedeni u "West Germany"
Znači perač star oko 30 godina... Je li imalo bolja ta stara mehanika?
od tih starijih, ja bi birao 755
580 je slab..
Kupi nesto u lidlu i miran si 3 godineHvala na sugestiji pogledat cu cijene
A zna li itko kakva je razlika između modela 565, 570, 575, 580, 595...
Meni svi slično izgledaju. Vrlo malo se razlikuju specifikacije. Svi imaju oko 8-9 L/min protok i od 90-120 bar tlak.
Mislio sam takve male starije pogledati jer mi se učinilo da su dosta povoljni , a izgledaju mi dobro napravljeni.
Neću to više. Hocu nesto da znam da radi. Dosta mi je plastikeKupi nesto u lidlu i miran si 3 godine
Imam ja 570, kad perem neku jacu prljavstinu moram dobro uprijet da operem. Za auto i tak neku slabiju prljavstinu ga preporucujem, njega ako kupis trajace ti i trajati. Ima aluminijske izlaze i koliko sam razumio oni su neunistivi. Ali se ne gasi kada pustis rucku, nego promjeni zvuk. Kako sam cuo to steti pumpi i najbolje je uvezati rucku trakom da je stalno upaljena. Ako imas poljo masine moja je preporuka neki stariji od 150 bari, zna se nac jeftino kod ovih sto uvoze robu iz njemacke.Valjaju li išta oni stari Karcher aparati tipa 570, 580?
Vidim na nekim slikama da su proizvedeni u "West Germany"
Znači perač star oko 30 godina... Je li imalo bolja ta stara mehanika?
Je li se susreo tko sa MICHELIN peračima?
Ima u ponudi jedan sa 120 bara RADNIM tlakom, 1440 kn.
Još me zanima Karcher K3, ali on je MAX tlak 120 bara. Kakvi su oni? Znam da je Karcher kralj među njima, ali....