• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Da, kod Ištoka. Bil sam i kod onog ispod vatrogasnog i isto ima ok stvari. Isprobal sam ih jedno 5,6 na hladnu i vruću vodu al ovaj najjače dere. Odlučil sam se za hladnu vodu. Jeftinije je održavanje, manje stvari za pokvariti se, a meni treba najviše za prati strojeve tj. blato. Kad trebam nekaj masno oprati, našpricam s nekim otapalom i operem. 650€ je bila cijena.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Tomek ti je nekad delal kod onog preko pruge .... pa je s Lavorima krenul....
Neznam kak je sad ali nije rabljenih imal prije, samo novo.
Nadam se da buš zadovoljan ko i večina koja je kod njega kupila rabljeni (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pa da , gazda Tomo B..... bivši čarapar.
U tom prostoru je nekad bila crkvena čarapana u kojoj je on bil vođa smjene.

DeutzFahr69

Aktivni član
Tu od
4 Svi 2017
Poruka
163
Mozda neko zna sto pokazuje ovaj znak

Wap DX 810, dole ispod lonca ima posuda sa takvim znakom ali ne mogu vidjet sto je unutra

Screenshot_2023-05-05-21-31-40-972_com.miui.mediaeditor.jpg

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
320
imam wap sc720 miniwash na toplu vodu..na onaj njegov standardni pistolj ne mogu staviti npr onu bocu za predpranje i tako to pa me zanima da li smijem pistolj zamijeniti nekim drugim, npr ovim kao sto saljem na slici? da li bi to stvsralo kakve probleme samom miniwashu?

Prilozi

• Screenshot_2023-05-12-19-50-38-438_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2023-05-12-19-50-38-438_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    13.8 KB · Pregleda: 15

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
najbitnija stvar u svemu je protok ..pritisak u tvo stroju određuje veličina dize ..ako imaš npr protok 800litara u min. diza 50 bude karikirano 150 bara a diza 55 bude 120 bara .
Također provjeri navoj da paše na tvoje crijevo.
daj link od tog pištolja a ja idem googlat tvoj minivaš?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh