To je dokaz kupovne moči HR penzića, za Plenkovića. Ne brini i ja često navratim u sličan dučan.
Pa izgleda kao onaj indikator za mjerenje kvalitete kiseline u akumulatoru!Nisam primijetil nikakav indikator.
Bok je dal da ima bogatih i manje bogatih...pobrinuo se da su sretni jedni i drugi..ali se takoder pobrinuo da mudrijaši potezu za jedne i druge kako bi napravili balans.Ajd ne pričaj bedastoće i ne podcjenjuj nekog, tko si je možda jedva priuštil i toga iz dućana mješovite robe.
Alkohol sprječava minuse, a aditivi nagrizanje. Ništa nije bezgranično (po Ajnštajnu ni svemir nego samo ljudska glupost).Mali off, vezan za drugu namjenu tekučine.
Gubi li ta zimska tekućina s godinama upotrebe ili izlaganju visokim temperaturama (do 70°C) protusmrzavajuća i nenagrizajuća svojstva?
Uglavnom moraš znati gdje dolazi do miješanja šampona s ostalom vodom pod pritiskom. Zna to biti iza tlačnog sklopa, pa ako je tvoj minivaš takve konstrukcije onda budeš teško ubacio nešto protiv smrzavanja u tlačni sklop. Možda imaš jednu posudu za omekšavanje vode protiv kamenca, a drugu za šampon, nisam još sreo minivaš s dva šampona.Imam 2 spremnika za šampon, jel mogu preko toga pustit tekucinu u sistem ili se radi nekako drugacije?
I ja na svojem imam dvije posude za šampon tako da postoje, na miniwashu su 2 gumba preko kojih se svaka posuda posebno regulira.Uglavnom moraš znati gdje dolazi do miješanja šampona s ostalom vodom pod pritiskom. Zna to biti iza tlačnog sklopa, pa ako je tvoj minivaš takve konstrukcije onda budeš teško ubacio nešto protiv smrzavanja u tlačni sklop. Možda imaš jednu posudu za omekšavanje vode protiv kamenca, a drugu za šampon, nisam još sreo minivaš s dva šampona.
Moja ti je preporuka, smjesti minivaš u kotlovnicu, na toplo, a eventualno našpricaj na ulaz vode WD40 kako je i @MUHA diskutirao, na kratko ga aktiviraj da posrkne WD40 na ventile i u tlačni dio i do nove sezone bi trebao biti miran.
PS
Ja sam svoj minivaš z goric, Kerher, sinoć dopremio doma i odložio ga u podrum, tu se ne bude smrznuo. Ne budem ga ništa konzerviral nego povremeno koristil priključenog na toplu vodu i pral auto po zimi 🙃