ee ljudi pozdrav svima ,,,,Sredio ja instalaciju ,,,kontakt bravica u pitanju,,,popucao onaj bakelit u njoj,,,pokoji kontakt oslabio i koja žarulja,sve sređeno,,odlazim ja na tehnički,,traktor kao mladenka pred udaju kad ono ispod volana nešto bljesnu ,pogledam šta je,,,,,,ne mogu vjerovat,,automat od žmigavaca se izvalio iz kućišta došlo do kuršlusa,izgorio i automat i osigurači,,,,šta ću,,gdje ću,,,odem sa vlatkom do trgovine kupim automat stavim ga ono ništa,,jebate tri sam promijenijo,,i skužim da su sijalice dobile po lampi..promijenim i njih,,odem sav sretan na tehnički,uvijeren da je sve ok,,,,kad na moje iznenađenje frajer kaže .,,kao prvo žmigavci rade prebrzo,,,jbg kažem ja automat je novi,,,ajd to prošlo,,,kočnice ok ali ne vataju jednako kad ih spojim zajedno,,,logika da se ne troše jednako ja štelam na licu mjesta,,a on će ,,,ma dobro je,,,,A najveća jeba je ta da me izdala bravica za palenje,,pa sam šarafciger i direkt,,,tip se križao,,,ali sam na kraju prošao,,veli on tebi je u interesu da sve radi,,šta je i u pravi,,,probavao sam sto puta paliti i svaki puta upalio a na tehničkom ne ,,,To nisu čista posla,,inače vlatko za sada radi kao sat,ako tko zna kako bi mogao napraviti ,,treba mi još bar dva utega,,jer mi se prikolice kače na gornji klin, a ne da mi se prejebavat na doljnju kuku...na velikoj uzbrdici moram imati jednog na haubi od bar 70 kila onda ok,,to je za sada to,,vidim da forumaši nemaju problema sa traktorima,,što je pohvalno,neka tako i ostane,,,,,,a ja se raspiso,,,ajd vozdra*****:finga: