hrvoje999, neznam zašto bi vladimirac moral bit pojam za jeftinjaka, jel nije traktor ko i svaki drugi i za sve je radove sposoban?
1000 eura sam ja platio ful generalku, jer sam picajzla i jer sam to radio za sebe da me izdrži a ne prdne u sred sezone...
ima ljudi koji su mijenjali samo jedan cilindrar i klip kad su radili "generalku" i traktor vozi i dalje, al kad si na toj prokletinji od svoje 10-te godine, čuješ svaki čudan šušanj u motoru a kamoli ne kad se klipovi svađaju...
svak se snađe i pokrije onim što ima, ja sam bio u prilici napraviti generalku onak kak sam si ja zamislil i tolko me koštala, mogal sam proć i puno jeftinije, vidim sad i ja, al dijelove sam uzimal u gei u čakovcu pa je to ta cijena...
al opet, ti rusi hrane moju familiju, nemrem bit baš nezahvalan pa niš ne uložit na njih...
a kak sam došal do onih 1000 eura za dva tjedan koje oni zarade?
kolko košta jedna ral (katastarsko jutro) ako ti netko drugi ore ili freza, ili sije, ili...recimo kod mene bi mu bilo dosta izorat, pripremit i posijat 4-5 rali i generalka je isplaćena u potpunosti...a dalje imaš čistu zaradu...ili ako radiš sto sati na godinu, plati nekome da ti radi 100 sati s traktorom...opet više nego moja generalka košta...
dakle, vladimirac je ipak jeftinjak, pa makar stavljali umjesto full generalke kompletne nove motore (cijena je bila oko 4000 eura sa svime što ide na njih)
i vozili 100 sati godišnje...
barem za mene tak stvari stoje...
evo di sam spizdio 100 eurića... na oba slažem sličnu instalaciju dovoda goriva do boš pumpe...
By
darijus at 2011-12-30
By
darijus at 2011-12-30
sad i moj vlado ima pipicu...:supz: