- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,908
, e onda se navaljivati na nju do mile volje
pa ne baš ni onda,dovoljno ju je stisnuti sa osjećajem....
ima bisera koji se još i ustanu i upru rukama u volan da se on doslovno uvija...:scratch:lol:
, e onda se navaljivati na nju do mile volje
Stronboy, pa taj pali k"o mina...rayer:[/QUOT
nije bio upaljen vise od nedelju dana,a nocne temperature oko -10.ranije sam bio mislenja da vladimirec jako jako tesko pali zimi...da mu trebaju veliki akumulatori preko 100 Ah...neki mi govorili da cu trebati povezivati i po dva akumulatora odjednom.....a kad ono moje cudo pali ko auto, sa jednim akumulatorom od 55 Ah satrog vise od 4 godine...
zbog zime,majstor nije dosao da steluje ventile...sad se pitam...sta bih dobio ako ih stelujem...ili sta bi izgubio ako ih ne stelujem:scratch
majstor rekao da ce mu se rad motora jos vise poboljsati,a da ono zadimljavanje prilikom dodavanje gasa,nece promeniti...pa sad...neznam sta i kako:rolleyess:
i ja tako mislim...da ga za pocetku nis ne diram...uzecu neki aditiv...da dodam gorivu,pa da se malo prociste dizne...i ceo sistem za gorivo...mozda tako dimi jer nije radio nista dugo vremena...ovako, sad mi nekako manje dimi nego pre...ono kad sam ga prvog puta upalio i provozao...cini mi se da sada dimi manje...mozda ce svremenom da izduva ono sto je verovatno zapeklo ...aditiv ce ocistiti ventile...dizne...cilindre...bosh pumpu......ovo su sve moje pretpostavke...a dal ce tako biti neznam...al pre da bilo sto cackam po njemu,isplatlivije je prvo isprobati ovo.strongboy, ja nebi dirao niš...teraj miki neka dimi, a i ne dimi nešto specijalno koliko se vidi na videu, to je sve u granicama normale...hladan će jače dimit nego kad ga zagriješ :mrgreen:
ma da...al ipak...nije na odmet stelovati ventile...pogotovo sto sam siguran da prvi vlasnik nije nikada nista uradio na traktoru, a sto je trebao da uradi da bi traktor bolje radio...Ništa ne diraj i ništa ne sipaj....što bi rekao Savoris "bitno da ima nafte i da su klipovi u njemu" :lol: