Malirus
Član
- Tu od
- 28 Lis 2009
- Poruka
- 581
Ko ima iskustva sa tim? Ako je neko menjao sedište na svom vladimircu, zamoliću ga da mi pomogne svojim iskustvom: koje je sedište montirao na mesto starog i da li je potreban neki karabudž za to i ako treba, kako je to najbolje skarabudžiti ili čak nešto već pasuje kao original.
1.) Kakava su ta sedišta za IMT i da li pasuju bez karabudženja? Ja sam čuo od nekih da su udobna, a od nekih da su neudobna, ali svi se slažu da lepo izgledaju i da ne traju dugo, tj. raspadnu se. Voleo bih da mi to neko iz prve ruke, iz ličnog iskustva potvrdi ili porekne. Sve drugo je "rekla - kazala".
2.) Pravi naši ljudi(ljubitelji starih "zdelano v SSSR" - mašina) kažu da treba potražiti po otpadima neko kamionsko sedište, e sad koje... :scratch
Molim vas, ljudi, odgovorite mi ako je moguće što pre jer u nedelju je vašar u Bašaidu kod Zrenjanina, pa mi je prilika da kupim jedno takvo IMT-ovo sedište ako je čemu.
Potrudiću se da sutra uslikam kabinu bez sedišta i ono njegovo raspadnuto sedište. Inače ispod i oko sedišta sam izbacio iz traktora punu puncijatu najlon kesu zemlje, slame, masnoće i svakojakog smeća što se nakupilo za sve ove godine oko i ispod sedišta.
Ovako sam ja rijesio problem sjedišta,ostavio staro postolje i namontirao sjedište