strongboyy
Član
- Tu od
- 2 Stu 2010
- Poruka
- 389
da
'si zadovoljan :lol:
jess gosin savo artyman:
da
'si zadovoljan :lol:
strong
ma samo polako stices sve namjestit,ima vremena duga je zima
a vidjeces sta ce ti rus posla napraviti,i nemoj puno da ga mazis,rusina je to,osjetljivi su oni na paznju [
ma ja uopste ne sumnjam u rusa ...mada kod mene treba samo da zameni tomo vinkovica...
aaa neee...dvoriste moze da napusti jedino mali tomica.a imt-u ne treba uopste sminka.danas bas orao imt-om posljednju njivu (usluzno).nisam je mogao do danas poorati jer bila jako suha a i jako teska zemlja.sinoc padala kisa pa pomislio da ce se mozda orati.otiso,al njiva nije primila vlagu ni 2cm.poceo sam ,i premisljao da je ostavim...al krug za krugom, poorao je svu.nije velika parcela,a covek je sijao psenicu...kasno za sjetvu,al i ona od ranije posejana jos nije sva poniknula...zbog nevidjene suse.a poorao sam je zahvaljujuci onim oltovim plugovima 2x12" sto sam kupio zajedno sa vladimircem.jako sam zadovoljan tim plugovima.i ono sto je rekao BOBO,da vecina ljudi velicaju imt plugove...,ove oltove za mene su najbolje sto sam vidio.ulaze u zemlju ma kakva ona bila,okrecu je savrseno,a traktor ih vuce lako,bez ikakvih problema.laganini ti šminkaj imt-a, i pripremaj ga za prodaju...još nisam čuo da itko može vozit tri traktora odjednom:drinkers: makar i sam imam isti broj...hehehe, al su dva rusa, a dajc samo za šminku...:finga:
e da, i kaj se tiče one mazalice, tj. mjesta di si zaokružil žutom bojom, ja tam nemam niš osim masnog blata...možda si i ti podmazal neku hrgu zemlje???
a vidiš da pod detaljno piše da nema papira :axe:
ovaj interesanto izgleda , mjenjač u kvaru ali su i novci sitni rayer:
http://www.njuskalo.hr/traktori/rus-vladimirec-t-25-oglas-3876517