strongboyy
Član
- Tu od
- 2 Stu 2010
- Poruka
- 389
juce palio traktore...treba mi imt a on prvi parkiran u garazi:rolltraktori mi parkirani jedan iza drugog),pa prvo upalio vladka da napravim put za imt-a.temperatura bila...pa mozda -8-9.vladko ko po obicaju upalio iz prve, bez grijanja sa akumulatorom od 55Ah:lol:.a IMT 542 sa akumulatorom od 100 Ah.stim da sam ga 10tak sekunda gijao.al cudo se ponasao.:scratchrucni gas dodan na pola,grujem 10tak sekundi.traktor nakon 5-6 kruga upali,primi turazu i odmah ugasi...tako nadalje jedno 5-6 puta(bez grijanjem) dok je upalio i vec se nije gasio...prvi put se tako ponasa....mozda je do goriva, ili do veoma niske vanjske temperature.al prijatno sam iznenadjen VLADKOM :lol:.on bi sa 55ticom palio i na -50. svaka cast rusima...
(sa ovim zelim da kazem,da vladimirci bas dobro upale po hladnome i da im ne treba bas neki jak akumulator,kako sam pre kupnje istog,se naslusao kako ne valjaju,kako ne pale po hladnom,kako im trebaju dva ogromna akumulatora i tako dalje...sad mi to i smesno:rolfer
(sa ovim zelim da kazem,da vladimirci bas dobro upale po hladnome i da im ne treba bas neki jak akumulator,kako sam pre kupnje istog,se naslusao kako ne valjaju,kako ne pale po hladnom,kako im trebaju dva ogromna akumulatora i tako dalje...sad mi to i smesno:rolfer