A i bilo je vremena pa sam malo kemijao sa nosačem za španer poluga. Za sad to izgleda ovako. Ako se pokaže dobro, onda ću da ga i obojam.
Uploaded with ImageShack.us
Sad ja ne kapiram...pa da je slab dotok goriva , bio bi slab i u leru i kad ubacim u brzinu...a meni u leru dobar broj obrtaja,a kad ubacim u 6-tu...ne postizem isto iako je neopterecen !
Jel dolazis u Srbiju ovih dana ? U Rumu mozda ? Bas bih voleo da svratis i da ga pogledas...
Jel moze još koja slika iz daljeg i sa strane? zanima me ovakvo riješenje
za španere
Jesi probao orati? kako se drzi?
Jel znas mozda koliko kosta onakva bravica, treba komsiji da dam pare sutra da mi kupi u Novom Sadu posto ide na sajam ????Pa na bar takvu ti i mislim , u prodaji imaš 3 vrste na koju nećeš , ova sa tvoga snimka i još jedan koja se meni sviđa a ona košta 20e pa mi se nešto manje sviđa :rolfer:
Savo...mislim da imam problem!U mestu sa stisnutim kvacilom, motor pri punom gasu postize normalnih 1850 o/min. Nekad je to postizao i na ravnom asfaltu u 6-toj brzini pri punom gasu! Sada jedva 1600 o/min , naravno prazan, neopterecen , mozda samo prazan atomizer, sto i nije neki teret ! Ti si otvarao menjac...poznajes ga...gde bi mogao da bude problem ?