V
Vladimirko
Guest
treba mi link za tehnicko uputstvo za vladimirca,ako moze,hitnno je
treba mi link za tehnicko uputstvo za vladimirca,ako moze,hitnno je
Nije teško rasklopiti (i sklopiti) razvodnik , samo je problem ako su klipovi ili tijelo razvodnika potrošeni , onda tu nema reparacije , mislim ima ali to je totalno neisplatno
Koliko znam da su razvodnici u nabavci oko 120e , nisam siruran tu je negdje
Ali ako već hoćeš da se zezaš sa rasklapanjem kreni od ručica:
-skini ručice , pozicije 3 i 5
-odvrni onih 6 vijaka oko onig gumenih mandžetni
-skini mandžetne
-izvuci one osovinice sa kuglom , pozicija 37
-odvrni donje korito razvodnika , pozicija 18
-izvuci kompletno šipku razvonika na dole gdje je bilo korito
e to ti je neko osnovno rasklapanje , ako želiš ići u detalje teško je to tekstom napisati , onda idi sistemom ''na nepoznato'' , znači rasklapaj dio po dio i slaži na sto onako kako je bilo pa sklapaj obrnutim redosledom
@vladimirko , imaju šeme postavljene nekoliko puta do sada , ako te već zanima vladimirac odvoji vremena pa pročitaj temu iz početka i imat ćeš više odgovora nego pitanja
@glavonja
skini radni ventil i očisti ga , garant upala neka trunka , čest slučaj
@vladimirko , imaju šeme postavljene nekoliko puta do sada , ako te već zanima vladimirac odvoji vremena pa pročitaj temu iz početka i imat ćeš više odgovora nego pitanja
@glavonja
skini radni ventil i očisti ga , garant upala neka trunka , čest slučaj
Pa da izvadiš radni ventil nemor niti skidati razvodnik niti ga rasklapati , on se nalazi sa gornje desne strane razvodnika , drže ga dva vijka ključ 14 i jedna pločica , ispod toga je radni ventil
hvala glavonja ,,al mi to svi već znamo imaš i u jurvalu u vrbovcu http://www.jurval.hr/za sve vlasnike vladimirka nebitno t25 ilit40 ili drugih ima čovjek u mađarskoj sve djelove za ruske traktore ali bas za sve i čovjek govori hrvatski 1km od granice u čakovcu nemojte na sedat na čovjeka u vinkovcima jel je veoma skup veli da je sve rusko a onda te opere da te glava za boli:madmana sve ima duplo skuplje nego ovaj gospodin u mađarskoj evo vam broj Farkaš Tibone:0036-303466862 ja sam se na mučio za djelove dok nisam sazno za mađara ako sam nekom pomog da se ne spređe ko ja. ja sam kupio kod gospodina iz vinkovaca ključ mjenjača za t25 opro me za 150e kod njega košta 200e a u mađarskoj 50e evo vam samo jedne usporedbe
hvala glavonja ,,al mi to svi već znamo imaš i u jurvalu u vrbovcu http://www.jurval.hr/
pa kad ti nešto treba vidi gdje ti je povoljnije