danijel983
Član
- Tu od
- 2 Ruj 2010
- Poruka
- 101
Danijele i ti svoj traktor vozis po zimi s tim ventilom,ja sam pokusao auto ali nije islo odmah se zacepi kad se parafina uhvati.
ja stavim aditiv u gorivo i nema problema
Danijele i ti svoj traktor vozis po zimi s tim ventilom,ja sam pokusao auto ali nije islo odmah se zacepi kad se parafina uhvati.
Sajla ? :scratch
Ide elektro ampula na uljni filter pa sat mjeri njenu temperaturu , odnosno otpor
filter hidraulike rastaviš i opereš i to je toJel se mijenja taj filter uljni na Vladiki da kazem kumu ako mu nisu dijed i otac mijenjali da ga bar on zamijene.
Nema potrebe da ispuštaš, ono što ima u razvodniku mora da iscuri , to je zanemariva količinada li moram da istacem ulje iz hidraulike kad menjam manzetne na razvodniku gde stoje one dve rucice??
da li moram da istacem ulje iz hidraulike kad menjam manzetne na razvodniku gde stoje one dve rucice??
Nema potrebe da ispuštaš, ono što ima u razvodniku mora da iscuri , to je zanemariva količina
@care
Pa filter se čisti , centrifugalni je
Ak su mu piksne baš potrošene i ima mnogo lufta na svojoj osovini treba ga mijenjati , mada to je skoro i nemoguće da se potroši :gitarist:
ja to još nisam doživil a ni čuo da je to neko menjal,ipak je to rus