danijel983
Član
- Tu od
- 2 Ruj 2010
- Poruka
- 101
najlakše sa turbinom ,samo to opet vuče za sobom i obradu radilice da ti ne razbije ležaje
1978. je T-25 prodavan sa tri velika sanduka neophodnog pribora i alata, između ostalog, bio je tu i pribor za "odštopavanje" dizni!
Lako se onda zafrkavati i ispuhivati filtere goriva.:rolfer:
Može slika toga vražjeg pribora?Imam i ja taj vrag za čišćenje dizni
A zašto bi je čistio kada uložak uzmem po cijeni dva piva u kafani :mrgreen:
Moj Danijele kakva turbina to iziskuje dodatno podmazivanje klipova obadva bi pogorili.
Može slika toga vražjeg pribora?
Hvala lijepo, ali jedva sam se riješil špranje koju sam imal u prstu prije par dana.@muhanicar
Ma izgleda isto kao tehnička olovka , na vrhu ima minijaturne čeljusti (kao futer na bušilici) i nekoliko iglica od nekog vražjeg čelika , e kada čistiš diznu izvadiš tu iglicu koja se inače nalazi u onoj ručkici i montiraš je u te čeljusti
Slike nemogu ti postaviti jer nemam čime slikati nešto tako sitno , telefon mi ima slabu kameru a fotoaparat mi djeca rasturila
Ako budeš na mom kraju ja ti poklonim tu spravu pa ti čisti dizne :mrgreen:
To se kod mojih čačka šerafcigerom :mrgreen:@muhanicar
Kod ruskih traktora se većina filtera pere , da ne kažem svi . Samo se filteri od nafte mijenjaju
E sad , zašto i to ne probati oprati :mrgreen:
hahaha i ja tako isto kocim pa dokle neznam@meho2103
stubline se mijenjaju onako kompletne sa sve rebrima za hlađenje , stubline su pojedinačne za svaki klip
kočnice , teško rješiv problem za duža kočenja iz razloga lošeg (čitaj nikakvog) hlađenja obloga
teško je naći neki dobar materijal da ne pregori na dužim kočenjima , još jedan problem , ja sam našao dobar materijal ali se nemože savijati :madmana: A gurtna vladimirca mora da se giba
za malo mogu da se nanituju obloge od univezala ali opet problem one nemogu da se savijaju , pucaju kao ledenica
ja sam još u potrazi za nekom boljom ferodom , kupio sam nove doboše i oni stoje na polici dok ne nađem ono što tražim , do tada ću kočiti motkom :mrgreen:
@muhanicar
kod ruskih traktora se većina filtera pere , da ne kažem svi . Samo se filteri od nafte mijenjaju
e sad , zašto i to ne probati oprati :mrgreen:
hahaha i ja tako isto kocim pa dokle neznam
ako ako i mi se sluzimo nekako takojebemu, pa vladimiru i netrebaju kočnice, samo hidraulik prema dolje i koči ko lud...tak jako koči da su mu zadnje gume u zraku...:rolfer:
rayer::supz:To se kod mojih čačka šerafcigerom :mrgreen: