ja sam se malo danas zanimao vlatkom. alnaser nisu znali spakovati i rastavio se bendiks gde su valjcici. ispeo sam ga spakovati i zavarim poklopcic celog pregledam i ocistim i radi. upalio odmah.na dekompresor samo dva rti kruga i kako sam ga vratio tako je skreso .na akumulator od 55 ahcas.da ga neureknem radi mirno bez trunke zaletanja mogu mu fakticki brojati obrtaje.pritisak je na malom leru oko 1,5 bara kad je zagrejan i oko 3,5 cim mu dan malo gasa. dima nema trunke ni na auspuh ni na viberlauf crevo. malo sam mu prestelovao ventile jer su se culi ali mi je zajedeno 2 klackalice na osovinici. malo se cuje.ispustio ulje iz menjaca a ima ga i viska. oko 15 L i jako je lose . nasao i jedan vijak M8 oko 25mm duzine i sesir plotnu od najverovatnije tog vijka jer je i ona M*8 rupa. i jednu kuglicu od najverovatnije lezaja oko 5mm precnik.skinuo zadnju plocu od poklopca remenice poto semering malo flisuje i moram lezaj remenice dotegnuti jer ima malo lufta.verovatno sutra na redu menjac da vidim rucicu od reverzera sta zeza