Savoris,uspio sam ubaciti lamelu,provozao trakto i funkcionira. Ali ! Ostao je problem koji sam mislio da će riješiti nova lamela, a očito nije. Brzine mogu prebacivati samo dok traktor stoji ili kad se jaaaako polako kreće,sve ostalo nije moguće i prati ga UŽASNO krčanje.
Komšija,kamiondžija, kaže da ne prebacujem dobro brzine (traktor nema sinhrone),da to moram raditi s dva puta stiskanjem kvačila i međugasom . Probao,ne pomaže.
Šta ti misliš? Trebam li kopati i po mjenjaču i kako se to radi?
Probat ću kupiti knjigu za T-25, u S.Brodu našao za neke veće i modernije ruse,sad kontaktiram firmu Gibanj iz Vinkovaca,navodno su oni specijalizirani.
Da li je ova šema ispravna?
Postoji li uopće lošiji T-25 od moga? Ako postoji,vlasnika vodim na pivo!!!!!
pozdrav
evo ja napokon jučer uhvatio vremena pa krenio raskopat vlatka da mjenjam semering i raspustio desni reduktor,blokirao šperu kako ste rekli i povučem van ali ne ide izvuče se poluosovina nekih 15 cm van i ne mogu je izvuči
gdje je zapelo?
'si siguran da su 4 cape ?
'si siguran da su 4 cape ?
to je neki noviji model od naših...:
nije isti je s ovim sistemom mjenjaca sto je prikazan samo sam davno to radio pa sam se pobrkao..3 su cape i zbog njih mu krci. Pozdrav
Pa valjda viri iz reduktora koliko ja znam , poluosovinu ništa ne drži za mjenjač nego za mali zupčanik u reduktorukad skines trubu i nosac trube(s kocnim paknama i 2 lezaja) ostaje ti poluosovina koja viri iz traktora i tamo imas dekl identican onome na trubi (gdje ti bio prvi lezaj) skini taj dekl i ispod njega imas zupcanik koji moras otpustiti da bi mogao izvuci poluosovinu van.
Dali je semering - rupa kuda prolazi polu osovina strogo u centru ovoga dekla - dijela koji dolazi na kućište mjenjača u centru. Kod mene nije i zato su mi 2 majstora prošle godine 3x radili kočnice (majstori koji rade ruske traktore) i skompletirali mi uređaj za kočenje ASS (ako stane - stane), ali bez uspjeha. Kada sam kupio traktor nisam imao kočnice, ali sam imao nešto love u džepu, a sada nemam ni love ni kočnica punch):evo neće slike da mi učita
uglavnom sam skinio reduktor skupa s trubom van i izašla je poluosovina skupa sa svime bez problema,onda sam odvrno onaj doboš što na maticama ima zavrnute limiće i s pomoću dva vijka ga izvukao van u njemu se nalazi taj semering (45/65/10) koliko sam uspio pročitati s njega i sad ćekati ponedjeljak pa u trgovinu ali trbao bih još sad i obloge izvadit i zamjeniti jer su zamašćene pa ako ima netko nekakav prijedlog za jednostavno vađenje i mjenjaje iako mislim da bih trebao možda sve raskopat pa izbrisat tu masnoću
ako netko ima neki prijedlog!?
još ću većeras pokušat staviti slike da vidite to čudo od traktora doh):
evo jedne ukradene slike jer neće moje da postavi
znači izavadio sam ovaj doboš što je zašarafit s 8 vijaka i osiguran savijenim limićima u sredini je semering koji je puštao ulje u trubu i zamastio mi kočnice
e sad tu na mjestu gdje dolazi truba vidim da je nešto namazano, kod mene je na tome djelu nešto poljuskano kao silikon ili nekakva brtva
dali trba tu ići brtva ili da namađem silikono i kojim je najbolje
Dali je semering - rupa kuda prolazi polu osovina strogo u centru ovoga dekla - dijela koji dolazi na kućište mjenjača u centru. Kod mene nije i zato su mi 2 majstora prošle godine 3x radili kočnice (majstori koji rade ruske traktore) i skompletirali mi uređaj za kočenje ASS (ako stane - stane), ali bez uspjeha. Kada sam kupio traktor nisam imao kočnice, ali sam imao nešto love u džepu, a sada nemam ni love ni kočnica punch):