Hm , jesi li siguran u radni ventil iza boš pumpe ?
Dizna je naštelana na određeni tlak i kad zašteka pušta sve kaj joj se da,ak dizna radi nemre pustit više nego kaj je poštelana.
Jesi na generalci mjenjal uloške o pvp dal slagat?
ako jesi jesu orginalni ulošci?
moze se desiti lako da si ga pregrejao. temperatura koju meri je temperatura ulja u motoru a to nije adekvatno temperaturi stublina i glave [sklopa]. motor ti je generalna uradjena i tek razradjen i to je jos sve tesno unutra. e sad jos jedna stvar a to je . svi ovi sklopovi koje mi kupujemo nisu originali nego mala privreda. video sam originalne klipove koji su direktno doneseni iz rusije i prilicno se razlikuju cak i okom gledano i dosta skuplji. moze se desiti da se pregrejao jer duvanje na iber je veliki pokazatelj koji upozorava na to. ako ti i dalje neradi kako treba ja bih skinuo glavu i stublinu i pregledao klip i karike dal nije napukao ili se deformisao ili koja karika nije pukla.
ako nadjes klipove i na njima ugraviran datum proizvodnje znaj da su originalni. ali to jos nisam ovde video kod prodavaca.cak su nekad bolji stari polovni dobri klipovi nego novi. stric mi je sad na pasatu radio komplet generalnu cak je i blok morao menjati zbog dva nova pukla klipa kojiu su havariju napravili. a nije forsiran uopste .sve lagana voznja bez imalo tereta. mala privreda nemacka eto ti
Pa normalno da otkaže kada treba, kada ne treba onda strojeve ne koristimo i neće se pokvariti.malo ga i odmori nemoj samo ganjati.ipak su to mali a preoptereceni motori sta mi kacimo sve za njih da rade. zamislimo sebe u nekom teskom poslu jos da nas neko tera do iznemoglosti. ja ipak gledam da malo cuvam jer znam kako je kad otkaze i to obicno kad najvise treba.vremena su teska i mi radimo sve brze i brze za prokletim novcima pa nam se sve posle od zurbe obije o kicmu ponovo.
hm...baš u boš pumpu i sumnjam, počela mi prelijevati na gornjem čepu...izgleda da se nekaj poderalo nutra...:s:
Postoje tri lokacije na PVP gdje ona može da pušta naftu u sebe
1 elementi
2 gumice oko rotacione glave
3 AC pumpa
E sad , u prva dva slučaja nema spasa bez majstora za tu rabotu
U svakom slučaju ispusti to što je sada u pumpi pa ponovo naspi ulje u čekaj za koliko vremena će ponovo da se napuni pa ćeš onda odlučiti šta dalje i kako
pa di si toga iskopao,izgleda ko bebica...
Ja ga do doručka rasklopim cijelog ako treba