bilo koji poklopac da skineš nemreš niš naštetiti.jedino ovaj koji si dirao:icon_sad:.samo se bojim da si je ovim okretanjem raštimao.jer kod takvog postupka moraš imati otvoren taj čitav dio iz kojeg izlaze dize,bočni i gornji poklopac di se ulijeva ulje i sve oznake "uglazbiti" i poklopiti a upravo za to "boschmani" idu u školu.ispuhati si ih eventualno mogao da nisi rastavljao i dizao taj dio, kroz dvije izlazne dize i osovinu(dozator)samo ih prvo treba rastaviti i paziti redosljed kako je sve sastavljeno.taj dio pumpe koji si dirao nisi smio dirati kako je već netko napisao u prijašnjem postu.najkompliciraniji dio pumpe.drugi dijelovi pumpe se nemaju di zaštopati jedino ostaje još nepovratni ventil koji se nalazi sa zadnje strane pumpe.
juce konacno probao da orem vldimircem.njiva nije orana 4-5 godina,al je izuzetno laka zemlja.nastimao sam kako-tako plugove i poorao.malo mi zeznuto stelovanje...prvi plug mi hvatao dublje...al prijatno sam iznenadjen snagom traktora .njiva je malo ..kako da kazem pod naklonom, pa sam uzbrdo orao 1vom a niz brdo 2gom....nekako mi puno potrosio...ili nisam dobro izmerio.a prekjuce sam drljao njivu od oko 1.3 ha,cetvrokrilnom drljcom,1vom brzinom i dad je potrosio sasvim malo...3litra nafte...moracu tu potrosnju tacnije izmeriti
evo par slika od mog prvog oranja vladimircem...
nego umalo zaboravih da pitam...: pritisak je dobar al uocio sam da nakon opterecenja... pod gasom pritisak je pod 2,al kad stanem i radi u leru pritisak ide iznad dva...znaci dodam gas padne pod dva,oduzmem gas skoci iznad dva...
[/url]
nego umalo zaboravih da pitam...: pritisak je dobar al uocio sam da nakon opterecenja... pod gasom pritisak je pod 2,al kad stanem i radi u leru pritisak ide iznad dva...znaci dodam gas padne pod dva,oduzmem gas skoci iznad dva...