Ovo je mode t-25 (25 KS) i nema šperu - blokadu kotača, dok šperu ima model t-25A (31 KS)
ne isplati se delati to, ima za kupiti gotovo...
Mozda cu igledati malo dosadan ali evo negde na netu sam nasao prikaze pumpe za gorivo pa mozda nekom ustrebaju (ja sam nazalost jos uvek u fazi traganja ko ce mi je ponovo uzubiti da sve lepo legne :s: evo slike:Bilo koji poklopac da skineš nemreš niš naštetiti.Jedino ovaj koji si dirao:icon_sad:.Samo se bojim da si je ovim okretanjem raštimao.Jer kod takvog postupka moraš imati otvoren taj čitav dio iz kojeg izlaze dize,bočni i gornji poklopac di se ulijeva ulje i sve oznake "uglazbiti" i poklopiti a upravo za to "Boschmani" idu u školu.Ispuhati si ih eventualno mogao da nisi rastavljao i dizao taj dio, kroz dvije izlazne dize i osovinu(dozator)samo ih prvo treba rastaviti i paziti redosljed kako je sve sastavljeno.Taj dio pumpe koji si dirao nisi smio dirati kako je već netko napisao u prijašnjem postu.Najkompliciraniji dio pumpe.Drugi dijelovi pumpe se nemaju di zaštopati jedino ostaje još nepovratni ventil koji se nalazi sa zadnje strane pumpe.
postoji rješenje za njihove probleme......
Ako već hoćete jednsotavniju pumpu , pljunete neku (pozamašnu) cifru i uzmete origigi linijsku pumpu za dva klipa i miran