Poslusacu savet i necu navarivati dobos jer i jeste samo jedan kanal u pitanju...u vreme kad sam odlucio da kupim vladimirca nisam se bas najbolje informisao i kupio ovog sa manje ks...postoji li mogucnost da ga pojacam (mozda lupam gluposti) ugradnjom vecih klipova,klipnjaca,i cilindara ako se gadjaju rupe brezona,ali ne znam ima li razlike u radilicama u odnosu na novije tipove,i ako je to izvodljivo dali bi kasnije citav sklop prenosa izdrzao razliku u opterecenju..
vec dugo pratim ovaj forum i zahvaljujuci Vama sam dosta toga shvatio,inace volim da ako vec imam neku masinu ona mora da bude sigurna u svakom trenutku,zapravo sto se tice mog rusa(18kw i moje je godiste:icon_lol: znaci 72) dodao bih da trosi ulje,u 1ha oranja potrosi oko 0,5l...crni dim se pojavi samo ako ga ``ugusim``ili npr.uz brdo ako je u visem prenosu,inace nemam problema,jutarnje paljenje na ovim niskim temperaturama odlicno (lakse startujem njega bez dekompresora nego juga na benzin
)..
cilindri su suvi nezamasceni,ima dima dole na izvodu...sta biste mi savetovali,da menjam karike u zavisnosti od stanja cilindara ili da vozim dalje i dolivam ulje pa tako sve do ne bude ``zreo``za neko ozbiljnije sredjivanje...
i zamolio bih za neki malo detaljniji uput oko ovog stelovanja brave (kljuca) menjaca