• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

cira92

Član
Tu od
11 Sij 2014
Poruka
368
Savoris - Da li bi pokusao ovako nesto uraditi na Vladimirca??

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=jhCXdP_UUuM[/YT]

Posljednje uređivanje od moderatora:
E

el pibe

Guest
Pa di će Vladimirec nasjesti?Kad je u srednjem ili visokom položaju visok je ko kran u 3.maju:icon_mrgreen:Jedino su problemi kad je u niskom podešenju onda je dosta nizak.

cira92

Član
Tu od
11 Sij 2014
Poruka
368
Daj malo vise podataka od cega turbina??? Mislis li da ce biti koristi od nje??? Dobice na snazi mislis???

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,173
Iskreno ne polažem neke velike nade u taj poduhvat ali volio bih probati
Turbina je garet3

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,173
Čini ti se jer turbina dosta amortizuje izduvno kliktanje kod dvoklipca ali ne vidim ni ja nikakvu ''oštrinu''

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365
Neće vladimirec prema naprijed, u natrag ide normalno. Reverzer krči užasno i neće nikako ubacit "do kraja" prema naprijed. Kvačilo neće do kraja vratit kad je reverzer u položaju prema naprijed. Djeco šta bi moglo bit?

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Zupcanik koji ubacuje napred-nazad i konusni zupcanik za napred a vjerovatno i viljuska,,,

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,173
Može biti svašta a u svakom slučaju moraš dizati poklopac mjenjača

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
Probaj bravu menjaca nastelovati jer ti kvacilo nevraca do kraja ,ali tu jos nesto ima unutra jer ti u hodu nazad vraca a napred ne i krci. Lako moguce da je i viljuska kriva..Mene slicno zeza jer mi je malo kriva rucica za saltanje i uspeo sam je ispeglati malo ali ponekad me zezne.Moram malo raskrojiti poklopac one lavirinte

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365
Skinio sam patos u kabini da bi skinio deklu sa ručicama jer sam sumnjao da je možda iskrivljena ova od reverzera, međutim vidio sam da je to robusno napravljeno i da se to nemože tek tako iskrivit. Moraću skidat kabinu pa dalje redom ...

Snurre

Novi član
Tu od
25 Ožu 2015
Poruka
4
Dobar dan!

Imam jedno pitanje za hidrauliku T-25. Počelo da se izbacuje ulje iz hidraulike. Kad pumpa je uključena, ulje se curi iz maloj rupe sa slike.

Možda, neko zna zbog čega to se dešava i kako to ispraviti?

Hvala!

Prilozi

• IMG_20150323_125135.jpg
    IMG_20150323_125135.jpg
    19.6 KB · Pregleda: 166

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
To ti je stara boljka na toj pumpi,,,
Cjeli taj ventil izbaci van i crevo spoji direkt i problem rjesen.
Mozes rastavit ventil povadit sve iz njega a onu rupu se strane zstvoris!

Posljednje uređivanje:

cira92

Član
Tu od
11 Sij 2014
Poruka
368
To na mom Vladimircu nema. Sta je uopste taj ventil da nije to ono resenje za grejanje kabine??????

klojbi

Novi član
Tu od
7 Velj 2015
Poruka
13
A to ti je ventil od grijanja skini ga pa raščerupaj tu rupu nekako blindiraj ili zavari a još bolje ako nađeš od starije tipe lajtung koji nije imo taj ventil pa je toliko duži i paše orginal i bez tog ventila sa dužinom

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,173
@ceki , nemoraš da skidaš cijelu kabinu , samo skini poatosne limove i imaš pristup gornjoj strani mjenjača

@snurre , izbaci taj ventil sasvim i kod tokara napravi ''lažnjak'' umjesto njega , taj ventil ti je suvišan
Neko je ovdje ako se dobro sjećam to i uradio čak i sliku postavio

Najnoviji postovi

Na vrh