Gledaj,nije problem dok ideš po nekaj kaj znaš da buš kupil,al sad ti zbroji malo dok ideš sim pa tam pa pomnoži sa 8-9 puta.E onda se već javlja problem.A i prešutio bih to da čovek ne veli da je traktor u super stanju,odličnom stanju i neznam kak sve ne.Ovaj je rekel da je kak iz dućana!!!Pa dobro reko,za 20000 kuna se isplati dati ako je takav,jer "iz dućana" ja smatram VTZ-ov traktor.A ovo je loše,fakat loše za tolke novce!Zato velim,našel bum nekaj kak je Savo rekel,tolko da se morem doma dopelati i onda v garažu i popravljaj i znaš kaj imaš.Pa onda i more biti kao "iz dućana"!Ja kad sam prodaval Samea.uredno sam rekel kaj ne valja,pa nemožeš zajebavat ljude govoreći laži o traktoru samo da privučeš kupca!Mene to tolko razjebe da poludim.Zgubil sam 4 vure koje sam mogel korisno utrošiti.
Sve radi,veli,sve je ok,a kad pušta na hid. pumpi,špera se neda ni ukopčati,motor masni gde god očeš,neki čudni zvuk dolazi iz prvog cilindra ko da su ventili otišli,dekompresor ne dela,gazda ni nezna kaj je to!Pali jedino na šlepanje,mahovina ga zarasla na mestima i sl.pizdarije.To nisu neki kvarovi za traktor star 30-35 godina,ali jesu za 12 godina starosti.Kupiti ga novoga i onda vani na suncu i snijegu!?Idiotarije.I onda mi traži 20000 kuna za tak nekaj!Da kupim olupinu za 6000 kuna i tolko još dam na njega pa da vidiš formule!Kabina se napravi,ak nikaj od IMT-a paše.Njih bar ima.