Dobro je ovo napisano,a čuj koliko para toliko muzike,prednost mu je što može povuć ali nema finoće,sve je grubo i dosta loše,a čuj ja kad sam ga kupovao ferac u istom stanju je duplo i još malo skuplji,nedavno sam popi........ i rekao ga prodat ali teško je to i prodat,sad sam ga malo dotjerao,obavi ono što trebam al iskreno neda mi se ni raditi sa njim.Nedavno sam orao sa posuđenim plugom,dok sam ga uriktao sišao i popenjao se najmanje 30 puta,ebi ga to sa ferca riješavaš sa sica,ništa dobar je on kakav je samo nek tucka.Nema vas kaj čuditi,to je ruska proizvodnja.I kad je novo,jednostavno treba raskopati i ponovno pretumbati.Dobro proučiti zamjenski dio prije ugradnje i greška jednostavno mora biti.Jer rusi inače nebi bili zdravi da naprave nešto di se ne treba intervenirati.Mene bi začudilo da si namontirao pumpu i da stvarno radi bez greške.To je nažalost takva tehnika di moraš znati svaki dio u dušu i njegov princip rada.Mislim da dođe na jednostavnije da si čovjek sam napravi traktor,nego da konstantno ispravlja njihove greške i propustewhew):Ja sam se dosta našerafio ruskih gluposti.Ne zato što uživam u tome nego sila čini priliku.Dobro je znati neke stvari o traktoru ali baš svaki je*eni dio i kvar znati popraviti.Onda čovjek ne stigne niti raditi samo se mora posvetiti šerafljenju i popravcima.Nisu baš sretno rješenje ti ruski traktori:icon_sad: