Pozdrav majstori,
nema me dugo znam, valjda me corona uspavala, nisam mogao u Hrvatsku 3 mjeseca, poludio u Ljubljani, karantena džir do daske,
Da rezimiram .... Imam vladeka T-25, 72', za sredit je taj traktor, a ja na kompujteru visio po cijele dane …. FALCON 4.0 AF …. operacija Balkan
, a sto da kazem.
... u corona dane sam virtualni aviatičar
kaze mi cura, da ču oči ostavit na kompujteru ... mislim, da ču se složit sa njom
Prošlu nedelju konačno otišao za hrvatsku ... traktor opremio sa akumulatorom od 135Ah, 800A, slovenski - > TAB marka, pali kao puška.
Što se tiče ulja, sve sam promijenio ... ulje u motoru (INA delta 5, 15W-40), centrifugu očistio, ispustio ulje u mijenjaću, u reduktorima, u prednjim glavčinama ... sva nadolio sa friških SAE 90. Očistio filter zraka, oprao čelične mrežice u nafti i očistio i 3 stepen filtracije u nafti (ono čudno ruho što kao fino filtrira zrak).
Ostalo mi samo još ulje u hidraulici. To ču riješit u drugoj nedelji.
E sad traktor radi sve OK, ALI mislim da imam "malo" dimljenja u leru.
KARIKE SU DOBRE .. KOMPRESIJU IMA DOBRU.
Što bi to moglo biti ... koliko zapravo T-25 vladimirci "stari" dime?
Možda nije ništa, jer ipak ovo nije EURO 6 motor, to znam
. Ja mislim, da bi trebao smanjit možda kubikažu nafte koju motor dobiva. Traktor dosta brzo vrti u leru.
Kako se podesi, da vladimirac ima manje okretaje? Jel to na boš pumpi treba nešto okrenut?
Nisam još stavio novi sat rada (ovaj na traktoru izgorio), imam i to u planu, zanima me koliko okretaja ima u leru i u full-gasu, koje zasad ne mogu odredit.
Ako uspijem ... snimit ču video? Može li se video ljepit ovdje na forumu, da vidite dimljenje?