Imam ja . Zaboravi na tu rabotuLjudi, da li neko ima iskustva u sejanju pneumatskom sejačicom koju pogoni traktor bez dvostepenog kvačila, konkretno Vladimirec?
Isti problem i kod mene, ali rešavam ga tako što mi je rezervoar uvek više od pola napunjen. Svakako je preporučljivo držati pun rezervoar, naročito u hladnijem dobu godine, zbog kondenzacije vlage iz vazduha, odnosno nakupljanja vode na dnu rezervoara što na kraju dovodi do njegovog propadanja usled korozije.Pozdrav,
susjed ima T25 i već se mjesecima muči s problemom povlačenja zraka kada je razina goriva u rezervaru ispod pola. Čim potroši naftu da bude manje od pola iduće paljenje mu povuče zrak i onda se bori s odzračivanjem dok ponovno ne upali i onda je opet ok dok god ne padne ispod pola... I ok, doskoči on tome tako da redovito dotače naftu, ali realno nema to baš smisla tako dugoročno.
Ima ko kakvu ideju od kud krenuti u traženje kvara? Jel imao tko sličan problem?
LP
Kam da uprem sa pajserommisliš na kuglice na osovini koje zaključavaju zupčanike?
pajser i čekić, i magnet kad ti ispadne dolje... 🤭
Jel ima ko možda katalog ili neku šemu