• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
primjećujem da u manjku kvarova na vladimircima, moramo popravljati i strojeve s kojima delaju...moj je "potrošio" batiće i ležajeve na malčeru, pa sam to morao sanirati...bem ti vladimirca!

rsurbek

Novi član
Tu od
31 Lis 2024
Poruka
4
Pozdrav, hvala na prijašnjim odgovorima no imam još jedan problem. Na dijelu koji sam zaokružio baca mi naftu van. Šta tu dolazi?

Prilozi

• 42577d0b4905892f91d0aa1e2a3a.jpeg
    42577d0b4905892f91d0aa1e2a3a.jpeg
    48.5 KB · Pregleda: 9

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,133
Ispusti sve iz pumpe i naspi novo ulje , onda prati za koliko će ponovo da izbaci naftu na taj čep.
Ako izbaci recimo za godinu ili dvije opet ponovi gore napisanu radnju. A ako brzo napuni onda popravka ili zamjena .
A pošto si imao problema sa AC pumpom vrlo moguće da je ona napunila ovu.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
a ima i novih čepova, bez tih rupica s oduškom...tak sam ja svojega "popravil", i gonim dalje... ;)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
ma neće...a i ulje mu je ionako pregusto...trebalo bi ga mijenjat, ali pošto ih imam hrpu, više nemam pojma u kojem sam izmijenio, a u kojem nisam...;)

Najnoviji postovi

Na vrh