• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
primjećujem da u manjku kvarova na vladimircima, moramo popravljati i strojeve s kojima delaju...moj je "potrošio" batiće i ležajeve na malčeru, pa sam to morao sanirati...bem ti vladimirca!

rsurbek

Novi član
Tu od
31 Lis 2024
Poruka
6
Pozdrav, hvala na prijašnjim odgovorima no imam još jedan problem. Na dijelu koji sam zaokružio baca mi naftu van. Šta tu dolazi?

Prilozi

• 42577d0b4905892f91d0aa1e2a3a.jpeg
    42577d0b4905892f91d0aa1e2a3a.jpeg
    48.5 KB · Pregleda: 10

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,146
Ispusti sve iz pumpe i naspi novo ulje , onda prati za koliko će ponovo da izbaci naftu na taj čep.
Ako izbaci recimo za godinu ili dvije opet ponovi gore napisanu radnju. A ako brzo napuni onda popravka ili zamjena .
A pošto si imao problema sa AC pumpom vrlo moguće da je ona napunila ovu.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
a ima i novih čepova, bez tih rupica s oduškom...tak sam ja svojega "popravil", i gonim dalje... ;)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
ma neće...a i ulje mu je ionako pregusto...trebalo bi ga mijenjat, ali pošto ih imam hrpu, više nemam pojma u kojem sam izmijenio, a u kojem nisam...;)

rsurbek

Novi član
Tu od
31 Lis 2024
Poruka
6
Ispusti sve iz pumpe i naspi novo ulje , onda prati za koliko će ponovo da izbaci naftu na taj čep.
Ako izbaci recimo za godinu ili dvije opet ponovi gore napisanu radnju. A ako brzo napuni onda popravka ili zamjena .
A pošto si imao problema sa AC pumpom vrlo moguće da je ona napunila ovu.
Ispraznio sam ali se vrlo brzo opet napuni gorivom. Jel to jednostavno popravit i zamjenit kakav semering ili mora kod majstora?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,939
Ma jednostavno je :hahah:
Raskopaš vidiš što ne valja i onda tražiš ovdje pa ondje.....i na krju izračunaš da je bolje imati posla sa majstorom!

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,146
Može puštati iz tri razloga.
Ne valja ac pumpa.
Otišao element .
Pušta gumica na glavI elementa

Prvi problem možeš i ti riješiti a druga dva bošista.

Najnoviji postovi

Na vrh