• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Taj brzi alnaser je samo brz na +20 stepeni , u svim drugim uslovima dovoljno je brz i onaj spori , ustvari on je brži na -15 , isprobano :supz:

U svakom slučaju taj akumulator ti je mali

@stefan81
Pričano je o tome već , lako se mijenjaju i teško damožeš šta da zezneš , nemoj samo rasklapati klipove razvodnika jer za time nema potrebe
Čak se može predihtovati na licu mjesta da se ne skida razvodnik

hrvoje007

Član
Tu od
29 Stu 2011
Poruka
117
146 ampera mu je mal akumulator:confused: pa moj pali sa onim od 72 ah a sta se tiče maloga alnasera otkad sam ga kupio prije deset godina preporodio sam se od tada nisam povukao ručicu dekompresora:supz:

care

Član
Tu od
23 Stu 2011
Poruka
230
Ja ne znam ali moga kuma Vladek ne treba dekompresor ni na -20 cim si zaverglao "nacijelo"okrene 4-5 krugova i upali.Grijac mu ne radi.Akumulator Varta 100-tinjak ah.Jednom je toliko bilo hladno da je alternator zamrzao i kad je upalio pocelo se iz remena pusiti.Ugasio ga je okucao drvetom i ponove upalio na zub.Dekompresor koristi kad par dana ne pali traktor a bude debelo ispod nule.Naravno garaza mu je (vedro nebo) i bura.

dulebdp

Član
Tu od
21 Ožu 2011
Poruka
245
Alnaser radi odlično akumulator je 97a kad je-10-20 onda mora da se malo ugreje , dekompresor malo verglanja i još nije se desilo da nije upalio

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
Trazim već dugo jednobrazni plug za svog vladimirca jer nemogu s dvobraznim od 10" zaorat dobro kukuruzovinu i visoku travu
Zanimaju me vaša iskustva, danas sam isao gledat jedan od 16" i čini mi se prevelik,jer sve ok dok je godina lijepa i dobro se ore ali sta kad postane loše? Mislim da to nije za vladimirca i moju zemlju
Ima dosta plugova tamo oko osijeka vinkovaca al nemislim ic 300km po plug

Posljednje uređivanje:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
Trazim već dugo jednobrazni plug za svog vladimirca jer nemogu s dvobraznim od 10" zaorat dobro kukuruzovinu i visoku travu
Zanimaju me vaša iskustva, danas sam isao gledat jedan od 16" i čini mi se prevelik,jer sve ok dok je godina lijepa i dobro se ore ali sta kad postane loše? Mislim da to nije za vladimirca i moju zemlju
Ima dosta plugova tamo oko osijeka vinkovaca al nemislim ic 300km po plug

a kad bi malo smanjio dubinu oranja, i bolje podesil plug, zaoral bi sve bez ikakvih problema...
moj imt 10" niski klirens sve zaore al moram se ogledat iza sebe jer kad ode preduboko ne okreće brazdu nego je samo prilaže, pa ostaje kuštravo...vjerojatno i tebe to muči...
jedino kaj bi trebalo napraviti na mom imt plugu je narezati crtala da nebi bila okrugla nego onak izgrižena pa bi bolje rezala kukuruzovinu...

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
a kad bi malo smanjio dubinu oranja, i bolje podesil plug, zaoral bi sve bez ikakvih problema...
moj imt 10" niski klirens sve zaore al moram se ogledat iza sebe jer kad ode preduboko ne okreće brazdu nego je samo prilaže, pa ostaje kuštravo...vjerojatno i tebe to muči...
jedino kaj bi trebalo napraviti na mom imt plugu je narezati crtala da nebi bila okrugla nego onak izgrižena pa bi bolje rezala kukuruzovinu...

plug je podešen odlično,pa neću orat na 15cm,skinuo sam bio jednu brazdu i ide preko 30cm,lijepo to rus vuče al je niski klirens i samo se štopa,daska je spiralna olt pto 2.25

Prilozi

• Thumb_PTO.jpg
    Thumb_PTO.jpg
    3.4 KB · Pregleda: 188

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
146 ampera mu je mal akumulator:confused: pa moj pali sa onim od 72 ah a sta se tiče maloga alnasera otkad sam ga kupio prije deset godina preporodio sam se od tada nisam povukao ručicu dekompresora:supz:
Ja sam razumio da je 46 ampera , moja greška

@malirus
Uzmi 16 cola i ide bez greške , ja sam imao taj plug i vlatko ga vuče u svim uslovima bez problema , čak iako bi ti bilo teško samo ga pomakneš malo prema desnom točku i nemora da hvata svih 16 , može i 14 i opet će da ore bez greške
O zaoravanju ostataka i trave neću trošiti riječi , iza njega ništa ne ostaje na površini

danijel79

Član
Tu od
23 Kol 2012
Poruka
40
Moj vladek vuče leoparda 14" 35 cm duboko drugom brzinom ber problema. Mislim da di mu 16" bilo idealno za duboko oranje. vjerojatno ču nabaviti OLT 16" uskoro.

stefan81

Član
Tu od
11 Svi 2012
Poruka
40
Ja sam razumio da je 46 ampera , moja greška

@malirus
Uzmi 16 cola i ide bez greške , ja sam imao taj plug i vlatko ga vuče u svim uslovima bez problema , čak iako bi ti bilo teško samo ga pomakneš malo prema desnom točku i nemora da hvata svih 16 , može i 14 i opet će da ore bez greške
O zaoravanju ostataka i trave neću trošiti riječi , iza njega ništa ne ostaje na površini

savoris mozes samo da mi kazes na kojoj su strani ti postovi gde se govori o menjanju gumica?

veselin

Član
Tu od
24 Kol 2012
Poruka
131
prodajem brzi anaser za vladimirca malo koristen cena ... dogovor . saljem brzom postom .
slike uskoro

veselin

Član
Tu od
24 Kol 2012
Poruka
131
nesvidja mi se mislim da je bolji stari model ovoga sam kupio letos stari mi je izgoreo i mislio sam da je ovaj bolji , sad sam naleteo na stari tip pa hocu da vratim oginalno njegov

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
zimu, al koliko vidim da nije zadovoljan, sjetio sam se i kada si ti pričao, da je puno bolji stari ruski anlaser za zimu......

Najnoviji postovi

Na vrh