Ne ošteti voćku kada ima nekakve noževe od plastike koliko vidim,onaj prvi video...Da su željezni poslje toga bi samo motorkom mogao zaći i redom rezati voćkeZanima me jer ovo neoštečuje voćke bilo mlade bilo starije?
Sličan stroj ovome.
e ovo su prezentacije strojeva
koji atomizer je ispravno kupiti sad na sajmu u osijeku ,radi prilagodbi za europsku uniju ,atomizer sa tri posude ,ili sa jednom posudom
može pojašnjenje,hvala unaprijed
hvala,i mi smo neki dan razglabali kud s tim kad operemo atomizer,uglavnom sutra idemo po njega još se dvoumimo oko 300 ili 400 litara naravno sa 3 rezervoara najvjerojatnije od leška
koji atomizer je ispravno kupiti sad na sajmu u osijeku ,radi prilagodbi za europsku uniju ,atomizer sa tri posude ,ili sa jednom posudom
skoro kupljen od agromehanika iz bjelovara ,slovenski atomizer kranj proizvodnja,žuti sa jednim rezervoarom ,al nas je kod leška na štandu čovjek uvjerio da uzmemo bijeli njihov sa tri rezervoara zbog prilagodbe na eu propise,ali nije ništa kupljeno danas ,sve upučuje na to da će biti 300 litarski bijeli leškov za 17000 kn plus 4000 dizne za usmijeravanje,čak možda i od 350 ili 400 litara jer tafe 542 to može nositi bez problema
ne,naravno da su ispravni od agromehanike ,odnosni svi atomizeri i šprice če se moći nadograditi sa dodatnim rezervoarima do 2019 godine,što se tiće leška on prodaje svoje atomizere i šprice i na njegovom štandu odmah ima kupiti sve dijelove za njegove proizvode znaći prodaje iskljućivo proizvode koje proizvodi ,dok agromehanika prodaje tuđe proizvode trenutno zastupaju slovenski kranj i to prodavaju,80 posto šprica i atomizera su im žuti i sa jednim rezervovarom i odgovaraju trenutno propisima u bosni srbiji itd ,a leškov štand su sve bijele šprice i atomizeri prilagođeni eu standardima,čekaj dok krene tehnički pregled šprica od 01 01 2014 ,sve če se žute morati nadograđivati ,nebude sigurno jeftino,i za kraj još jedanput leško prodaje proizvode i djelove koje sam proizvodi ,a agromehanika koje trenutno zastupa
A to što taj prodavač trlja o EU propisima nije istina,znači mi svi koji imamo Agromehaniku ne možemo više s njim prskati.
To je glupost,i snalažljivost prodavača kako će koga nagovoriti,ja sam uzeo zato što svi imaju Agromehanika i pokazao se Ok i za rad i potrošne dijelove.
Atomizeri sa jednim rezervoarom će se moći koristiti samo se u tom slučaju pozdravite sa bilo kakvim potporama.
Prije nego što izjaviš za nekog da govori gluposti ili laže slobodno provjeri činjenice i bolje se informiraj. Ili jednostavno pitaj nekog tko zna više.
Za sve koje zanima propis: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2012_12_142_3012.html