Ma jasno mi je sve imate atomizer bacite ga,pod posebnim povečalom,ovo ono,dajte molim Vas..
Jer Vi znate koliko dobije voćar za 1 he voćnjaka?
Kako će proći onaj tko ima leđni atomizer? on ne može u EU ni do potpora,ja znam ljude koji 2 he voćnjaka obrađuju s time i ima ih jako puno.
Ne kužim te o kakvom povećalu govoriš. Nije stvar da mi tu izmišljamo pravila da bi išli nama u korist nego samo proizvodimo atomizere prema standardima koje je odredila EU. Izvoz u EU čini i jedan dio egzistencije naše proizvodnje, a sad ako netko smatra da su ta pravila glupa i bezvezna neka kupi atomizer koji ne zadovoljava te standarde i to je njegova odluka. Uostalom, uštedjet će nešto i novaca kod kupovine jer su takvi atomizeri jeftiniji.
Da odeš ne neki inozemni sajam, Bologna, Hannover ili Bolzano, vidio bi da tamo nema više atomizera sa samo osnovnim rezervoarom. Vjerojatno postoji razlog.
Ne znam koliko dobije voćar na jedan hektar voćnjaka jer nisi naveo koja kultura, a i nije moja domena. Pretpostavljam da aludiraš na to da si netko sa 1 ha ne može kupiti atomizer što i mogu razumjeti.
Prilično sam siguran da je regulirana i stvar sa leđnim atomizerima, ali u to nisam siguran i nisam se informirao. Takvih ima i u drugim zemljama i sigurno su stvari samo malo drugačije regulirane za one koji koriste leđne atomizere.
Reagirao sam samo iz razloga jer si naveo da doslovno obmanjujemo kupce lažima što nije istina i nadam se da si shvatio da ne napadam tvoj izbor atomizera i tvoj stav da pravilo koje će se primjenivati ignoriraš.