a čuj nebi se baš složio sa tim,
- prije godinu i pol kupio sam novu Josoredku 2165 sa vodilicom 45 (zvijezda na vrhu) redovno podmazujem i napravio sam sa njom i lancem oko 80 m do sada s tim da sam oko 20 m prerezivao na furke, lanac je malo od više potrošen ali vodilica u biti i nema neke velike tragove korištenja, a koristim ono neko Poljsko ulje mislim da je nešto (farm...) zeleni karnistri, litra oko 18 kn, lancol je po mni preskup i po zimi na -1 / -3 dosta gust,
- tast kupuje u Stihlu za svoju ms 390 i napravio je manje drva i ima već drugu vodilicu gore,
- ne govorim da je Stihl nekvalitetan već da je sve stvar u čovjeku koji radi sa tim, jer bi majstor kao što sam gore spomenuo na Husky ili Josoredu (koja je brža) bez obzira rezao 10 cm ili 40 cm odvali gasčinu do kraja i ne pazi na zemlju pa zatupi lanac i onda po gasu da motorka reže na principu trenja kao brusilica, e tu sve odlazi i puca i tu bi Husky još prije prdnuo,,
- tražim si vodilicu za Stihl ms260, stihlova vodilica mi se ne sviđa zbog onoga što nema podmazivanje zvijezde na vrhu a ako ne nađem ništa uzeti ću kod mene u servisu org. malu od 32 cm i org. lanac i mir, koristiti ču je kao nadopunu Jonsoredki, za granje i to će morati biti skroz OK