• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenska prognoza

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
došla na svu sreću kiša na nekih 15 min. tako da barem kod mene nije bilo nikakvog nevremena. Nije nešto posebno namočilo al svaka kap je dobro došla.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
i kod mene prošlo bez tuče....:mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
blago tebi,kod mene se kukuruz počeo frkati od vrućine....:scratch

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Niti kapi kod nas do sada. Ako ne padne neka postena kisa kukuruze je pobro Bog.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ajde nek ti bude - meni paše suša zbog pšenice:blackeye

ja sam posijao jaru pa ima još vremena.ali nebrini biće još suhih dana,juli je tek počeo a kod nas nije padala mjesec dana.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Kod mene juče pala toliko da se kapi mogle brojati. :madmana: A evo danas prođe bez kapi. Kukuruzi se još drže al bi im ipak valjala jedna dobra kiša. Samo slabe su prilike!

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
gledim danas cijeli dan nebo a u zraku samo isijava vručina,ovi kukuruzi sađeni u lipnju nakon ljulja i grahorice ,žali bože oranja još tjedan dana i gotova priča,evo sad se oblači ali sumnjam u neku veliku koločinu kiše ,sinoč palo da se jutros praši po poljskom putu:madmana::madmana::madmana:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Pa ni ovim se ne piše dobro gledam donji listovi počeli žutjeti a i ovi se frču ak nebu kiše loše če biti,tikve koje sam posadil toliko su jadne i nikakve a kak bi bile dobre kad je oko njih zemlja ispucala i tvrda ko beton jedino jedan indijanski ples..

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
jučer bilo vrhunsko vrijeme nije bilo vruče al danas će možda bit pakleno

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
auuu, kaj se spuštio pljusak ovdje na maloj švarči,kuhalo se dobri 2 sata,sad je iskipilo iz lonca...
srećom ni tuče...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
kod mene za sad jedna lijepa i pristojna kišica pada

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
E ako jos duze vrijeme nece biti kise ode otava k vragu.. krave budu mozda do Bozica imale sijeno i onda ih mogu jedino raspustiti po vrtu nek idu kud hocu..

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Bogami,postaje kritično,još 10 dana bez kiše i počećemo zbrajati štete.:(

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
čuje se lagana grmljavina od pravca slovenije,bit će opet kiše...

Najnoviji postovi

Na vrh