• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenska prognoza

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
kod nas prođe bez kiše, ...ma ni kapi jedne nije bilo :madmana: :madmana: A baš se bilo naoblačilo.
Evo sad gledam prognozu, najavljuju opet popodne mjestimične pljuskove a to će nas opet, kao i do sad, zaobići, ...u širokom luku. :madmana:

I

ihorzic

Guest
još tri dana ovako vruće pa onda stupanj dva manje - kiše jok.
katastrofa

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
Dobro jutro! Kiša i grmljavina u VG baš fina sad za sad a koliko če trajat...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
kod nas malo pokupilo prašinu i ništa više, izgleda da nas je rubni dio te kiše samo zahvatio

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
oko pola 7 je bilo dosta oblacno ali sada se razvedrilo i cini se da nista od te kise.
ima u prognozi nesto za nedjelju, valjda ce past konacno..

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Bas sam odlazio jutros oko pol 7 dok je pocinjala i vratio se oko 10. Vele mi doma da je dobra padala nekih 20ak min. Probam iskopat davidim koliko je natopila i mogu rec da nije lose, ima nekih 15-20cm vlage, iskreno nisam toliko ocekivao.
Svaka je kap dragocjena za kuruzu u fazi odmetanja.
Za na vece najavljuju opet i sutra repriza. Daj Bože!

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
nocas je oko 2-3 sata kod mene pljusnulo kao da je netko kantom izlijevao.
koliko je palo neznam, ali bilo je krajnje vrijeme..

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Dobro se ispadalo a u selima nedaleko od mene je bilo i tuce. Srezalo je kuruzu strasno gledat.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
jel padalo gdje sinoć,kod mene opet ni kapi,samo je dobro puhalo...:evil:

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Evo skoro pa cijela nedjelja prošla a kiši ni traga,valjala bi i noćas i sutra samo neka više padne.:x

Najnoviji postovi

Na vrh