• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenska prognoza

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,927
Da.
U Trnovcu je meni najbliža aktivna automatska meteorološka stanica, pa zato koristim "njezine usluge i podatke".

(Iskreno nemam pojma ima li na VŽ aerodromu išta ili ništa od meteoroloških mjernih instrumenata, nekada je bilo, ali sve je to u rasulu radi naših super pametnih "lokalnih" političara. Takvi kakvi su bili dok su upravljali sa društvenom imovinom sve su doveli u kategoriju "smeče"... i hvala Bogu i njima imamo ga sad u izobilju. A to što sad po političkom zadatku neki svaki novi dan od prve sekunde "prcaju" novoizabranog gradonačelnika VŽ za smeče u Poljani itd, ljudi dragi, pa nije ga taj čovjek za svojih par dana mandata tu instalirao, tu mu je servirano, postavljeno i ostavljeno ne kao vruči krumpir, nego kao mina iznenađenja, a ti isti su šutjeli kao zaliveni dok smo bili čehokovec 😖 ...)
Svaki dan se vozim kombajnom kraj tog smeča. Užas usred šumice ogromni smrad, no već jedno par dana tovare na kamione i oni putuju po zaobilaznici prema autoputu, a kud dalje neznam.
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I kod mene je pala kišica bez oluje.
Do jučer smo se kuhali, a večeras budemo upalili grijanje. :)
 

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,730
I sad će netko reći da je to prirodna pojava ili prirodni fenomen
 

Prilozi

  • Screenshot_2021-07-10-12-59-42-815_agency.sevenofnine.hrtmeteo.jpg
    Screenshot_2021-07-10-12-59-42-815_agency.sevenofnine.hrtmeteo.jpg
    35.6 KB · Pregleda: 46

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,886
Nije prirodna pojava nego anomalija računala, softvera, prikaza na zaslonu. Tako neki vide i NLO-o, a mi ostali ih ne vidimo. Ništa posebno u eri prezasičenosti tehnološkim prikazima...
 

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,584
Znaju često biti takvi krugovi i crte na radaru. Pitao sam prijatelja koji se bavi meteorologijom, rekao je da su to računalne greške i anomalije na radaru.
 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,725
Čujem od kolege sa posla da je u Tovarniku bilo malo ozbiljnije kiše opet.
Kako je u ostalim dijelovima lijepe Naše?
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,918
Kod nas nikakvih promjena, najavili jesu kiša, ali ništa nije palo, samo je puhao lagani povjetarac, ak niš drugo barem je malo rashladilo pa smo lakše prebavili noć. U narednim danima govore za pljuskove i grmljavinsko nevrijeme, pa nam ostaje da vidimo šta će biti.
 

Vuga

Član
Tu od
7 Ruj 2014
Poruka
130
I kod nas je zahladilo u odnosu na prethodne dane, iza 16 sati je bilo ovako:
View attachment 38316
Ova meteorološka stanica je kod mojeg susjeda i mogu reći da je relativno točna, i prognoza vremena na toj stranici za 2 dana je 90% točna, naravno uvijek može vjetar promijeniti smjer, ali se tako i prognoza ažurira.
 

Najnoviji postovi

Na vrh