nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,478
Vanzemaljci i NLO-i. Jednima odbace stari zgužvani pleh (lim), a na druge "siromašne duhom" se energično popišaju...Da mi je znati tko se to igra vremenom,NATO ili kinezi,zasto ovi tragovi aviona su tako razliciti,iza jednog se para (kondezacija)odma raspada a iza drugoga(nakon par minuta) se siri i ne raspada.Dali nas i prirodu netko namjerno truje,mozda na svijetu ima bolesno bogatih milijardera koji nas zele malo razrijediti,unistavajuci nam hranu i vodu,zagaditi tlo,prodati GMO sjemenje.Stvarno je moja masta cudnovata,nesmijem naglas da razmisljam jos ce me ludim proglasit🤫,mada kod nas se kaze ...pijance i budale cuva dragi Bog. 🙃
Ma pošaljem ti je,kod mene nema dana da ne pljusne kiša,moram često travu kositiJa hoću kišu.
Lijepo molim.
Svaki treći dan da mi zalije cvijeće i grmiće.
Bilo nešto u nedjelju noću, ali sada je sunčano i toplo, vruće čak u podne, pa bi svaki treći dan dobro došla kišica lagana.
Baka Johabi imam ja svog vraga i nadam se da bu ovaj put jači od vaših vrađbinaJa hoću kišu.
Lijepo molim.
Svaki treći dan da mi zalije cvijeće i grmiće.
46 komada narolano još sugra oko15 do 20 zavisi čiji vražičak prevladaBaka Johabi imam ja svog vraga i nadam se da bu ovaj put jači od vaših vrađbina