• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Evo razgovaral s par ljudi, pa mi vele 2 selo od mene nije ni padalo... Moram još ječmove obići da vidim jel ih je Ovaj gore ovršil, ili je meni kaj ostavil

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Dobro je prošlo, samo pokupilo prašinu po dvorištu. Pol kilometra dalje je padalo pošteno, kolko sam vidio.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Da mi je znati tko se to igra vremenom,NATO ili kinezi,zasto ovi tragovi aviona su tako razliciti,iza jednog se para (kondezacija)odma raspada a iza drugoga(nakon par minuta) se siri i ne raspada:unsure:.Dali nas i prirodu netko namjerno truje,mozda na svijetu ima bolesno bogatih milijardera koji nas zele malo razrijediti,unistavajuci nam hranu i vodu,zagaditi tlo,prodati GMO sjemenje.Stvarno je moja masta cudnovata,nesmijem naglas da razmisljam jos ce me ludim proglasit🤫,mada kod nas se kaze ...pijance i budale cuva dragi Bog. 🙃

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Mene baš bila probudila grmljavina,a i dosta je padalo

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Nemojte boga srdit ja imam za jedno 70 bala sijena pokošenog jedan dio za sutra a dio četvrtak tak da plešem po žici

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zahvali stvoritelju na lijepom vremenu i kuvaj sirce,zar je to problem,meni nije i hvala stvoritelju na mojim uvazenim zeljama. 🤫

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja hoću kišu.
Lijepo molim.
Svaki treći dan da mi zalije cvijeće i grmiće.
Bilo nešto u nedjelju noću, ali sada je sunčano i toplo, vruće čak u podne, pa bi svaki treći dan dobro došla kišica lagana.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Da mi je znati tko se to igra vremenom,NATO ili kinezi,zasto ovi tragovi aviona su tako razliciti,iza jednog se para (kondezacija)odma raspada a iza drugoga(nakon par minuta) se siri i ne raspada:unsure:.Dali nas i prirodu netko namjerno truje,mozda na svijetu ima bolesno bogatih milijardera koji nas zele malo razrijediti,unistavajuci nam hranu i vodu,zagaditi tlo,prodati GMO sjemenje.Stvarno je moja masta cudnovata,nesmijem naglas da razmisljam jos ce me ludim proglasit🤫,mada kod nas se kaze ...pijance i budale cuva dragi Bog. 🙃
Vanzemaljci i NLO-i. Jednima odbace stari zgužvani pleh (lim), a na druge "siromašne duhom" se energično popišaju...

A dragi Bog se odavno okrenuo boljima, korisnijima i pametnijima od nas, od nas ionako nema baš nikakve koristi, nismo mi kao društvo više niti šaka jada.
Vidi kakve samo ti budalaštine ispisuješ a trebao bi biti osviješteni europejac, o tragovima aviona, a to što tvoji susjedi jurcaju poljima i prskaju otrovima netom posijane kukuruze itd., tako jako da na voćkama, od njihovih prskanja i tuge otpada lišće, to ne vidiš. Stalno krivce tražiš u miljarderima i/ili nadnaravnim, a samo se malo osvrni oko sebe i mučni malo tom tvojom glavom. Pišeš da ti vodu zagađuju; pa baš te briga i onako se prikazuješ da piješ hotelu 😖 - mene su učili da "metilni alkohol iz noje razara stanice mozga", bojim se da su u pravu... Žao mi je...
Hotela, pišeš:
Zahvali stvoritelju na lijepom vremenu i kuvaj sirce,zar je to problem,meni nije i hvala stvoritelju na mojim uvazenim zeljama. 🤫

Neznam kako si dugo u Međimurju, ali svejedno raspitaj se kod susjeda što točno znači riječ : ocat.

Ne, nisam zločest...

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ja hoću kišu.
Lijepo molim.
Svaki treći dan da mi zalije cvijeće i grmiće.
Bilo nešto u nedjelju noću, ali sada je sunčano i toplo, vruće čak u podne, pa bi svaki treći dan dobro došla kišica lagana.
Ma pošaljem ti je,kod mene nema dana da ne pljusne kiša,moram često travu kositi

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@jlukaci, nemaj brige, znaš da ja tebe volem i znaš da ja znam da tebi treba fino sijeno za tvoje krave i ja bum se samo zbog tebe žrtvovala i potrudila se da ne pada kiša niti večeras niti sutra i moj muž i ja budem vedrili cijelu noć makar se ujutro iz kreveta vukli na koljenima i jezicima isplaženim do poda i parket lizali usput. :)

Najnoviji postovi

Na vrh