Nažalost...samo
mislite da ste sad slobodni ...
Zvonjava uzrokuje titranje zvuka (vibracije), a one su čudo. Ne možemo niti pojmiti kakvog utjecaja mogu imati, pa zato sve staro ne treba odbacivati u ime "moderne znanosti" koja stvara više nedoumica nego rješenja
Nisam ja baš toliko glumpast koliko se pravim i nadasve najviše se zahebavam u svojim postovima, jer nažalost nije mi puno toga ostalo sem zahebancije. Dobro sam upoznat i sa vibracijama, ali moj post je bio sarkastičan prvenstveno.
Ne mislim da sam slobodan, niti itko od nas sve dok imaš obveze prema nekome, dali si stvarno slobodan? Slobodni su oni u Aljasci što žive sami od/za sebe, e to je sloboda.
Nažalost, danas svi stariji gledaju kako je nekada bilo i pokušavaju nas mlade uvuči u nekakvu melankoliju čangrizavosti, daj se ljudi manite čorava posla, svak ima svoje veselje, nek se proveseli kako on to želi, ako ga sutra bude bolila glava, sam si je za to kriv, ne? I ne, nije ovo ništa na osobnoj razini. Ne moram dalje od svog rodnog stabla da bih vidio sve što mogu precrtati na širi krug oko sebe.
Samo hoću reći, prekratak je život da bi se živjelo kako ti netko zacrta, bio to roditelj, supružnik, odvjetnik, državnik, liječnik. Svatko ima pravo izbora, koliko mi se čini sada je i to postao problem...
Ugl. Tempo života je postao jako brz i ako se spotakneš i padneš, nitko te neće čekati niti ruku pružiti da se ustaneš, još će te zatući kakvom palijom ako mu za to daš šansu.
Zato, moj savjet svima je, manje sekiracije zbog drugih što "ne slušaju" i soljenja pameti, više se okrenite sebi i napravite nešto za sebe jer sve kreće od pojedinca. Sve se može kad se hoće, a ako se neće, nađe se izgovor 😉 Ovo drugo je postalo svakodnevica...
Ohh, i da ostanem na temi. Nije padala kiša, sunčano je, nadam se žetvi uskoro, samo da ne bude leda.