Moje skromno misljenje,treba nas ogolit do kraja,da se nemozemo branit.
To je zlotvorima plan,a sve u planu GLAD,maj je bio planiran s puno vlage i hladnoce(lose oprasivanje)sada nastupa susa i nevrijeme.
Rakete i ostali obrambeni sistemi im smetaju,no nece uspjeti posto su im planovi procitani a ima vjerujem dosta hrabrih ljudi koji ce ih pobijediti.
Nemogu vise skrivat Geoinzinjering i HARP sistem,imaju i 5G mrezu i Maskove satelite sve je poznato ali ljudi jos uvijek misle da su to teorije zavjere,zato su jos ponegdje uspjesni ali slabe.
Dali ste primjetili na nebu sve manje dugih tragova aviona,a trebalo bi vise zbog turista,i kad lete trag im je kratak ili nikakav.
Dali znate da se unutrasnjost zemlje vise grije nego prije,koji imaju hladne podrume mozda su to primjetili ili primjecuju kao i ja.
Dragi moji forumasi,postanite sumnjicavi i koristite zdrav razum,ne dozvolite da vam se polunovinari predstavljaju kao naucnici,temperatura u atmosferi je u padu a ne rastu,sadrzaj CO2 u zraku ako dodatno padne biljke umiru,tada i citava planeta.
Trazite naucne radove na tu temu dok ih nisu pobrisali,jer se istina skriva.
Mnogi se nece sloziti sa mojim misljenjima,to je pravilno-ne vjerujte nikome samo tako. 🙋♂️