• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Jako tužno, :confused: a također me žalosti kaj dosta ljudi još ne shvaća ili ne želi priznati u kojem smjeru naš način života usmjerava klimu. Pogotovo oni koji imaju moć pokrenuti i provesti promjene dok još nije (ako već nije) prekasno.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
A kod nas nece ni betona pomociti a kamoli kaj drugo, evo sad je palo par kapi i odmah je stala.
I tako vec dva mjeseca.
20220726_153646.jpg

Jos budem na godinu ulozil u poljoprivredu i ako opet zakaze, sve ostavljam, dva puta godisnje pokosim zemlje i to je to.
Laku noc, hrvatska.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ne budeš Ivane,tako sam i ja mislio,ali ipak je ljepše poči u polje i pustiti "mozak na pašu" nego negdje rintat za milostinju.

irvine156

Iskusan lik
Tu od
10 Svi 2012
Poruka
797
Danas 36 litara, bez vjetra ni leda, nije padalo od 29.05! Nažalost kasno za tikve, osušilo se 70%.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Vidjelo se iz otoka Krka da je prema Istri,i pogled na Rijeku i okolicu, jako oblačno,znači hvala Bogu, dobro prošlo.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji mucenici,svi samo kukamo a ja pjevam onu svoju...more se pjeni jeebe se meni..Nemojte me krivo shvatiti,vrlo mi je zao ljudi kojima je nesto stradalo,ali dragi ljudi provodi se plan GLAD,morona je u drugom planu.🤫
Vi jos nevjerujete,valjda ste zamijetili (ponekad)zaprasivanje avionima,nije valjda da jos vjerujete da su to tragovi kondezacije.
Pozari,poplave,suse,vjetrovi.ima teroristicki nato dosta oruzja u arsenalu,malo,premalo ljudi kuha ocat ili sirce,premalo zahvaljuje Stvoritelju,a imamo VOLJU svoju.
Vec san polako dosadan i vrapcima na grani,no poneko poslusa,istrazi i shvati,kad kazes...a kaj si moremo,nista ne preduzmes od koga ocekujes onda rezultat,od anemicnog i njegove mafije.
Evo pri meni (u Gracu)pocela kisca i bilo izgledno na nevrijeme,stavio sirce od 20% na plamen,par rijeci zahvale i ubrzo stala kisa i dalje je oblacno,slobodno neka pada al vazno da nema nevremena.
Ma sve imate na internetu,kaj cekate,v Bibliji lijepo pise...pomozi si sam i ja cu ti pomoci,pametni ljudi slusaju mudre savjete. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kuhanjem octa iliti sirceta se stvaraju pare koje razgradjuju nanocestice vapna koje kosceji prskaju avionima.
Bila je i zvanicna objava bileka gatesica da ce prskati jer ce cestice odbijati sunce,sve za spas klime,malo morgem kosceji,znamo vasu igru i lazi.
Nanocestice vapna vezu na sebe vodu,tako nastaju umjetno ti neprirodni oblaci cudnovatih izgleda i oblika,a sirce ih razdradjuje pa pada lagana kisica ili se potpuno razgrade,zavisi od kolicine.Kada zahvaljujes Stvoritelju iz dubine duse,on ti pomaze,pun vam je internet informacija kao i privatnih objava i videova naFB ili VK,valjda i na drugim mrezama ali ih ne pratim.
Danas se kolega u Austriji ljutio na mene,jucer najavljivali obilnu kisu vec tokom noci i tokom dana,ujtru u 3 sata pocela kisica,stavio posudu s octom na plamen da se kuha i ubrzo stala,bio je lijep oblacan dan do 14 sati negdje pa smo zavrsili sposlom,a ovaj kolega mi negdje j... mater jer je moro radit. :hahah: 👨‍🌾

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Daj mi, molim te, objasni tu riječ "kosceji". Da razmemo i mi s ove stane Drave

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Deda Marek to ti je pogrdni naziv za sve zlotvore koji nas porobljavaju,(grejsi,reptili,rotsildi,zidovski hazari,kraljevske obitelji i nasi petokolonasi),gotovi su al se jos trzaju jer narod jos spi. 👨‍🌾

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
more se pjeni jeebe se meni.
A ja pjevam onu svoju "a oko mene čuju se pucketanja".
A ti ju potraži na youtube zove se pjesma pucketanja,I sve će ti biti jasno. I molit ću tvoj kritički osvrt na to glazbeno umjetničko djelo.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Dobra je pjesma,odavna nam umjetnici svojim pjesmama govore o zivotu,buducnosti,da brod ide u krivu smjeru.Nekada nisam ozbiljno shvacao Bareta i njegovu ..gdje je nestao covjek. :ppozdrav:

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Jbt, mozda kod nas v selu neko kuha toga octa pa stalno rastjeruje oblake s tim, pa zato vec 2 mj nije padala kisa. :eek::LOL:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Kod mene jučer prošla jedna plahada (manji pljuščić kiše), onda prošla dalje u Hrvatsku, ali nisam pratio kamo je skrenula poslije UČke?:LOL:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Moj kum je godinama kuhal sirče, svako leto po cca 400- 500 litara i pomalo ga kroz godinu trošil sam. Nekad je bilo dost, a nekad je moral u dučan.
Nakon par let kuhanja otišla žena i djeca, otišli prijatelji, otišli susjedi..... a onda otišel i on

A možda nije dobar postotak stavljal

Najnoviji postovi

Na vrh