Zdravo zivo moji mucenici,svi samo kukamo a ja pjevam onu svoju...more se pjeni jeebe se meni..Nemojte me krivo shvatiti,vrlo mi je zao ljudi kojima je nesto stradalo,ali dragi ljudi provodi se plan GLAD,morona je u drugom planu.🤫
Vi jos nevjerujete,valjda ste zamijetili (ponekad)zaprasivanje avionima,nije valjda da jos vjerujete da su to tragovi kondezacije.
Pozari,poplave,suse,vjetrovi.ima teroristicki nato dosta oruzja u arsenalu,malo,premalo ljudi kuha ocat ili sirce,premalo zahvaljuje Stvoritelju,a imamo VOLJU svoju.
Vec san polako dosadan i vrapcima na grani,no poneko poslusa,istrazi i shvati,kad kazes...a kaj si moremo,nista ne preduzmes od koga ocekujes onda rezultat,od anemicnog i njegove mafije.
Evo pri meni (u Gracu)pocela kisca i bilo izgledno na nevrijeme,stavio sirce od 20% na plamen,par rijeci zahvale i ubrzo stala kisa i dalje je oblacno,slobodno neka pada al vazno da nema nevremena.
Ma sve imate na internetu,kaj cekate,v Bibliji lijepo pise...pomozi si sam i ja cu ti pomoci,pametni ljudi slusaju mudre savjete. 👨🌾