• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Koji ljudi? Kaj su ti ljudi?
Priroda je definirala, do sada, život na ovoj planeti pa mislim da će i dalje!
Za koju milju godina, neki tam, će iskapati naše ostatke i divit im se!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Jutros krenuo na posao ,u pola 6 bilo jedva 12°🥶

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ako ne vjerujem baš svemu onom čime se svaki dan narodu "pere mozak", već imam svoje mišljenje (uz zapažanja i logiku) jesam li teoretičar zavjere? Ili samo onaj koji zavjeru "vidi", ali mu nitko ne vjeruje?

Zanimljivo...kad opadne par kapi kiše, ostaju tragovi na šajbi auta na mjestima tih kapi. Prije je na tom mjestu bila oprana prašina, a sad osušene kapljice izgledaju kao masne fleke. Nije li vam to čudno?
Crijep star 20g je pocrnil u zadnjih nekoliko godina, a prije toga 15g. je izgledal kao novi...Nije li i to čudno? Itd.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Videl sam te danas i pokušal te zaustaviti...ali si nekam odletel...
Da nisi za lojtrama...na (neku) Ivančicu??? 🤭 :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
ZJ teorija je da više ne vidim lojtre na krovu da nisu odletjele na Ivančicu :unsure:
Mene brine kaj Same spava pod orahom več koji dan neomotan, a nočas je bilo šljiva 🤭 Barem je tak bilo zadnih par dana.
Kroz koju vuru bum provjerilm dali je još uvijek tak ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ajmo ozbiljno...poslušajte ovog čovjeka...
...i dobro se nasmijte (ili zamislite, svejedno).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Mene brine kaj Same spava pod orahom več koji dan neomotan, a nočas je bilo šljiva 🤭 Barem je tak bilo zadnih par dana.
Kroz koju vuru bum provjerilm dali je još uvijek tak ;)
Nek te ne brine...pod krovom je već oar dana ;)

Najnoviji postovi

Na vrh