• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
@AirBoX Ma nije to strašno za nas kontinentalce,evo sad već prigrijalo,mada more nije baš najtoplije,izmišalo ga

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ma, stigao sam još jučer oko 20h, odmah bacio đir do plaže i malo se namočio. 😁😁

Tako mi svejedno jer se ionako već godinama tuširam u hladnoj vodi pa sam navikao, ostala mi navika od nogometa 🤷🏻‍♂️😂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Naše su to nove krajnosti. Do sada 30 i više stupnjeva u hladu, suša i spaljena zemlja, a sada jutro plus 6 stupnjeva, pa ovakve katastrofalne poplave...

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
u prosjeku su na svim mojim njivama rasli nekakvi povrtlarski usjevi, i trebalo mi je još 30 dana da ih donekle rasprodam...ali sad u prosjeku nemam više kaj očekivat...mrkva bu strunula, salatu možem bacit (nemore se oprat od mulja), krastavci, paradajz i paprika venu kad se sunce pokaže...rona gotova, poriluk i špinat gotovi, bundeve koje nisu otplivale najvjerojatnije se nebudu mogle dugo čuvati, peršin aus, grah mladi aus...ima toga još...
motam kablove i završavam sezonu prije vremena...čekam desetak dana da se nešto prosuši, pa idem probat ponovno ponešto posijati...

JOHABI

Aktivni član
Tu od
14 Velj 2011
Poruka
397
u prosjeku su na svim mojim njivama rasli nekakvi povrtlarski usjevi, i trebalo mi je još 30 dana da ih donekle rasprodam...ali sad u prosjeku nemam više kaj očekivat...mrkva bu strunula, salatu možem bacit (nemore se oprat od mulja), krastavci, paradajz i paprika venu kad se sunce pokaže...rona gotova, poriluk i špinat gotovi, bundeve koje nisu otplivale najvjerojatnije se nebudu mogle dugo čuvati, peršin aus, grah mladi aus...ima toga još...
motam kablove i završavam sezonu prije vremena...čekam desetak dana da se nešto prosuši, pa idem probat ponovno ponešto posijati...

Izražavam žaljenje zbog teške situacije koju ti je Priroda priredila.
Mi, koji znamo što znači raditi povrtlarstvo, razumijemo što ti se dogodilo.
Hvala Bogu što je veći dio sezone prošao, iako, polovina devetog mjeseca je još uvijek puna sezona ubiranja cjelogodišnjeg rada i naplate istog.

Znam da riječi čovjeku u nevolji malo znače, no ljudi koji ovaj posao rade gledajući slike tvoga gazdinstva osjećaju težinu u duši.
Glavu gore, sutra je novi dan.

Na vrh